Ebruyildiz 5+4 olduk sabah kontrolümüz var dr gidicez keseye bakicak insallah kese ve bebegim görünür 🤲🏻🤲🏻😑👼
ilayecemom Ebruyildiz ayy bende geçtim o yollardan ya çok heyecanlı ve her döneminde o heyecanin hiç bitmiyor 🙈 hic kotu düşünme en güzel şeyler olsun 🌸 inşallah görürsünüz canım 😇 Bak biz bugün 15+4 olduk ve cinsiyetimizi öğrendik bi oğlum olacakmış 😊
Elifaydogan06 Ebruyildiz 5 haftada kesem göründü 6 da bebek göründü 10+4 yarın benşmde kontrolüm var sen istersen 8-9 bekle canım
Mrv8-9-18 Ebruyildiz Hayırlı olsun yavrun canım içini ferah tut benim kese ve bebeğim geç göründü doktorum olumsuz düşünmüştü fakat şimdi 13+6yız❤️ Herşeyin başı güzel düşünmek😊
Kocak35 Hayr göremedk karnımdan baktı bende cok merk edyrm ama icimizi ferah tutalım allahın izniyle kötü birşey yoktur inşallah
Ebruyildiz Gecen hafta hcg yaptirdim 1673 cikti iyi peki ? ilk öğrendiğimde 132 iki gun sonra 443 üç gun sonra ise 1673 cikti yani (gecen hafta perşembe gunu)
S-e3506 Ebruyildiz keseyi görebilmesi için 2500 olması lazım diye biliyorum doktorum öyle söylemişti ben kesemizi görmek için 2 kere gittim