Lilamor77 Geçen gene yazmıştım doktorum parol yazdı hatta antibiyotik bile yazdı dayanamıyorum diş ağrısından parol kullansam bi zararı olmaz demi vicdan azabı çekiyorum içemiyorum ama uyuyamıyorum da napıcam kullanan varmı
isimsizbebek Lilamor77 kullanabilirsiniz bütn hamile insanlar kullanıyor. Parasetamol olan ağrı kesiciler hamilelikte kullanılıyor zaten niye eziyet çekiyorsunuz? Uygun olmasa doktorunuz yazmazdı zaten
DeryaToprak Lilamor77 ha ayrıca parolun dısında doktorumun yazdıgı antıbiyotıgı de kullandım yasadıgınız acı ondan kaynaklanan stres bebıse daha zararlı doktorunuzun kullanabılırsın dedıgı ılacların verecegı zarardan
DeryaToprak Lilamor77 ben de cok dırendım parol ıcmemeye ama sonrasında dayanılmaz boyuta geldıgınde agrım gunde 3 kez ıctım suan da bebegım 1 aylık ve yanımda mısıl mısıl uyuyor sukur gercekten bır sey olmuyormus
Lilamor77 DeryaToprak zaten şiş çürük kök diş var o şişliğin içine gömülmüş iltihap kapmış antibiyotiği ondan yazdı doktor
Nurhayatymnli Lilamor77 benimde disim cok agriyodu bi parol bide antibiyotik yazdi antibiyotik iyi gelir diye parolu içmemiştim agir gelmişti bi daha antibiyotigi hic icmedim 1 kere parol içtim bende oyle acaba bisey olur mu diyerekten zorlamıştım ama disimin agrisina duramadigim icin icmistim hemde yuksek olanindan yazmıştı dktor
Zlhb Lilamor77 ilk aylarda migren atakları yaşadım içtiğim parolların haddi hesabı yok maalesef kesmiyordu acile gidiyorum serum yemeye doktorada ısrarla sordum günde ğç taneye kadar ıcebılırsın demısti evet vıcdan yapıyor ınsan ama mecburem ıcılıyor
Burcutmbl Lilamor77 zararlı olmuş olsa zaten doktorun vermezdi bende kullandım ve ağrılarım geçti çok şükür rahatlıkla kullan derim.
Emren Lilamor77 bugun çektirdim artık dayanamadım anam diş olsa ızdırap olmasa bi dert sabahtan beride panikten karnım ağrıyo şimdide olmayan dişim ağrıyor psikolojikman çöküşteyim 😩😩😩