Aysenurtimurcin Merhaba arkadaslar bende hamileyim izmirde yasiyorum 11. Hafta bitti gögüslerimde ve gobegimde asiri kasinti var deli gibi hemde karnim henuz cikmadi daha napmam lazim doktorumami sorayim cildiyeyemi gideyim
Bensuu Aysenurtimurcin normal canım büyüyo göbek ve göğüslerin tırnaklayarak kasşıma tişörtünle avuç içinle kaşı iz yapar doğumdan sonra kalır
Bnarinn Aysenurtimurcin sakın içten içten kaşıma çatlakların olur 😶 hiç bişey yoksa zeytin yağı sür orayı nemli tut işallah çatlagın olmaz
PasaninAnnesi Aysenurtimurcin bende de oluyo ara ara kaşıntı 13 haftalığız. Ilk kaşındıgı zaman ben uykumda da kaşımışım göğsümü resmen kanamış ucu yara oldu cok acidi hala gecmedi yarasi duruyo 😢 cok dikkat et canm
Aysenurtimurcin Bensuu aynen canim bende oyle yapmaya calisiyorum cunku deli gibi kasiniyo yaaa cildim hassas acaba dedim kullandigim kremmi alerji yapti die dusundum lierac aldm
ulker2017 Bende de o sorun vardi canim asiri kasiniyordu 16 haftaligimda biraz geçti,nemli tut bide kasindigin zaman su vur biraz sakinlestiriyor