Gaazell minikinannesi_ Benimde yerim yok yadıca kalıcı değiliz diye almadım kendi dolabımın bir kısmını ayırdım a101 de asma raf vardı dolap gibi onu aldım asıcam oraya yerleştiricem. Yer yoksa çok da gerekli değil
minikinannesi_ DenizEliz Dolaptan yana sıkıntım var zaten küçük bizimkiler zor sığıyor. Çok küçük bir odam var oraya da anca dolap sığar olmadı öyle yapıcam çünkü kendi odam da yer yok
DenizEliz minikinannesi_ en kötü holune 2 kapaklı bi dolap al oraya koy derim benim yerim olmasaydı şahsen öyle yapardım gerçi benimde yerim yoktu bende bazı eşyaların süzenini değiştirip yer açtım
minikinannesi_ Gizembayb çoğu arkadaşım bu şekilde söylüyor, alan konusunda bir sıkıntım vardı olmadı kiler gibi biraz daha büyük bir odam var anca dolap sığar oraya da o şekilde yapıcam alırsam da kendi odama koymayı isterdim ama maalesef
Gizembayb minikinannesi_ olsun kiler gibi dediğiniz yere iki kapılı bile olsa alın sahsen benim dolabım bana yetmiyorki cocuga hiç yetmez
Snmdnz minikinannesi_ canm kendi gardrobuna icine bez askilar var raf gibi ondan al bi bolumunu bebegine ayir ben ilk cocugumda oyle yaptim kaynanamlarla beraber yasadigim icin kendi evime gecince dolap aldm canm
Deletedmom115 minikinannesi_ aynen bana da annem akıl verdi öyle, 5 çekmeceli geniş bir şey bulmayı istiyorum sadece çocuklar için de değil evdeki bazı ufak tefek şeyler için 2 çekmecesini kullanabilirim
minikinannesi_ Deletedmom115 gitti gidiyorda güzel şeyler var ben şimdi baktım n11de de aynı şekilde bir bak istersen
Hatice23E minikinannesi_ canım kendi dolabında yer açabiliyosan alma ama bebek deyip geçmemek lazım minik minik okadar çok eşyaları oluyorki bize iki dolap yetmiyor keşke komidini büyük alsaydım diyorum hatta
30ekim19 minikinannesi_ bnimkide çok büyük bi gardırop bi okadar kullanışsız raf yeri çok az duvarda baştan sona hep askılık var bnde hepsi burada katlı dolap içi düzenleyici gördüm aynı raf gibi asıyosun bide sepetlerle felan idare edicez şimdilik bizde sende düzenleyici kullanabilirsn iyi olur
Sibelgokhan Ben de başta gardrobuma ayırırım diye düşünmüştüm fakat eşyalarını tamamlayınca gördüm ki bir dolaba ihtiyaç duyuyor insan