Hasderluna Duyguluuu Bu haftaya kadar rahattım ne olduysa bu hafta oldu 😅 36+2yiz ve gece asla dönemiyorum bacaklarımın arasında korkunç bir ağrı var sanırım çatı ağrısı dedikleri şey
Ask_H Duyguluuu çatı ağrısı, birde bebek toplanıyor bazen bir bölgeye çok canım acıyor sizlerde de oluyor mu? 36+1 bizde
kayseres 36+5 zor geçiyor valla çatı ağrısı beni mahvediyor birde bacağıma giren gece krampları uykumdan uyanıyorum her gece tabi bide sürekli tuvalete gitme durumu var Allah yardımcımız olsun
Duyguluuu kayseres yaa çatı ağrısımi evet ya tuvalet ve uykusuzluk 🤦♀️bendede bel ağrısı topuk ağrısı oluyor allah yardim etsin bize
Gamzee00 Ceylan35 benimde 35+3 te geldi nişanım 36+2 yiz bakalım ne zaman gelicek gerçi ben hastaneye gitmedim evde kaldım 🙈😂😂
Duyguluuu Hasderluna ☺️ gece dönemiyorum bende öyle bi o tarafa bi bu tarafa yuvarlaniyorum .cati ağrısı demekki seninde canm .
kayseres Hasderluna bacağının arasına yastık koy yatarken ben öyle yapıyorum yastıkla beraber dönebiliyorum daha az acıyor
Duyguluuu Hasderluna ☺️☺️ bide benim bebiş geceleri biraz bazen hareket oluyor sendede oluyor mu uyu diyom gece ya çıkınca uykusuz birakcan diyom☺️ alışma diyom
Hasderluna Duyguluuu bizimki en başında beri çok hareketliydi artık kaburgalarım falan çok acıyor karnım çok büyümedi yeri dar geliyor sanırım 😅
Hasderluna Gamzee00 yaa biz konuşmuştuk seninle benim de kanlı akıntım olmuştu daha doğurmadım ben de her şey yolunda gibi 😅
Gamzee00 Hasderluna aynen benimde şuanlık yolunda gibi gözüküyor ama bilemiyorum tabi yalnız nişan geldikten sonra bizim kız kafasıyla aşağıyı çok ittirmeye başladı çıkıcak zannediyorum her an 🙈😂😂
Hasderluna Gamzee00 benim çatı ağrım da ondan sonra başladı ya diyorum denk geldi ya da bir bağlantı var arada ama ben anlamıyorum 🤔
Gamzee00 Hasderluna benim 34 başlamıştı şimdi çok daha yoğun ağrıyor bacaklarımı ayırmak yada bacaklarımla birşey ittiremiyorum hemen ağrı ortaya çıkıyor gece yatakta dönemiyorum eşimi tutamaç gibi kullanıyom onun sayesinde dönüp kalkabiliyorum 🙈😂😂😂