Annesininminigi Kızlar kan tahlili yaptim demirim 10 çıkmış bunlari verdi damlayi nasil kullaniyorsunuz
Bensuu Annesininminigi devit 3 bende kullanıyorum doktorum verdi kalsiyum eksik die, ağzıma dayayıp hüp diye çekiorum 😂
ozdenarda Annesininminigi devit 3 damlayi kullaniyrm hic bi tadi yok mide bulandirici hic biseyi yok kasiga dokuyorum bazem suya koyuyrm hc bulandrck bi tadi yok
FeriDee Annesininminigi bana ebe ekmeğe damlat iç dedi zaten tadı yokki ekmeği de çikolataya reçele banarsam banıyorum. Maltofer i de kullandım çok tiksindim çok kötü bi hap. Ben her içtiğimde çıkardım İnşallah sende öyle olmaz
Annesininminigi GlahCanbolatzelebi öyle yararı oluyor mu ? Peki sade maden suyuna falan koysam etki edermi midem bulandigi için hiç bi ilaç içemiyorum
Cansummm Bende maltofer kullanıyorum ferritinim düşüktü bir ara da devit 3 kullandım ekmeğin üstüne döküp kullanıyordum ve baya faydasınız gördüm kalsiyum değerim baya yükselmişti 2 ampülle
Zynpogz Doktor bana bir tupu ekmege dok ye demisti devit 3 ü . Haftada bir yapiyorum ama ben ekmege dokmedik.hic yiyemem diye bir bardak suyun icine bir tupu bosalttip iciyorum benimde 10 cikmisti