Eliff-61 Nslhnakn canım devlet böyle 8 de gittim gece 2 de döndüm eve sonuçları 3 saat beklettiler iğne yapıcaz dediler beklettiler iğneyi yaptılar beklettiler 😔
Zeynep_zey Eliff-61 benim adetimi 3gün geçti 8 çıktı şimdi 22haftalık tek yumurta ikizlere hamileyim içini ferah tut bol bol dua edin
Mrv_huelya Zeynep_zey gercekten senin su yazini okuyunca cok mutlu oldum. InsaAllah dua edin bende bekliyorum. Adetim 3 gün gecti 48.10 cikti. 1 kimyasal 1 dis gebelik gecirdim.. Simdi dua edin artsin insaAllah
Eliff-61 Ruyaninprensi değerim düşmüş kimyasal dediler ama kanamam olmadı şuan ne zaman olur başıma gelmesi hiç 😔
panikanne55 Eliff-61 benim ilk değerim 6.37ydi 2 gün sonra 22ye yükseldi o zamanda doktor beni korkutmuştu ama çok şükür ki sağlıkla ilerleyen bi gebeliğim var ve suan 34+2yiz korkup stres olmayın 🤲
Eliff-61 panikanne55 il değerim 32.1 şimdi ki değerim 22 çıktı iğne vurmuşlardı kan uyuşmazlık bana sonucu söylememişlerdi çıkarken sonuç kağıdımı istedim vermiyoruz dedi kaç dedim 22 dedi 32 di dedim o zaman kimyasal dedi 1 hafta 10 gün sonra kan ver düşmüşmü bak dedi
Emine_Leyla Eliff-61 kuzum değerin sıfıra düşmeden tekrar dene inşallah tutar öyle daha cabuk tutuyor bak çok kişide oldu düşüğün ayağı içinde kalır derler tekrar hamile kalırsın inşallah bidahaki aya kadar
Cnsuercnnn Eliff-61 evet gecikmişti hatta kaç kere test yaptım çıkmamıştı günde 2 tane yaptım bir gün sonra çift kıpkırmızı çizgi görmüştüm 4 haftalıktı
zeyzey95 Eliff-61 bir hafta ne alaka ki iki gün sonra tekrar vermen gerekiyor canım iki katına çıkarsa sorun yoktur ondan sonra bir hafta geçince gidersin
nlycltk Eliff-61 bende dün öğrendim kimyasal yaşıyacağımı şubatta 26 da kimyasal geçirdim o kanamadan sonra adet görmedim hamile kaldım bu ay gene kimyasal değerim 6 ya düşmüş bende kanamayı bekliyorum 😌
Ruyaninprensi Eliff-61 canim benimde basima gelmisti ayni gun kanamam oldu adet olmus gibi cok geçmiş olsun üzülme rabbim saglikli gebelik nasip etsin
Nslhnakn Eliff-61 çok üzüldüm kuzum benim😞 rabbim sana hayırlısıyla en kısa sürede bi evlat nasip etsin 🤲🏻 Çok zor tahmin edebiliyorum seni, ama dik dur lütfen, dua et bol bol 🤲🏻
Emine_Leyla Eliff-61 canm 10 günde değerin düşük çıkması çok normal ne stres yapıyon ya üzülme bekle herseyde bi hayır vardır iki gün sonra kan ver yine iki katı artıyorsa hiç üzülme sağlıklı gider inşallah 😘🌷