Eliff-61 Afyonlu02 inşallah kuzum inşallah zaten katlarsa yazarım katlamazsa buraya bile giremem herhalde
Afyonlu02 @Eliff-61 benm de 4 defa kimyasal gebelik bir tane kalp atışında sonra düşük oldu en son bu bebrği 25 li değerde öğrenince hiç sevinmedim kesin kimyasal gebelik dedim ama kurban olduğum Allah verince ummadığın anda veriyo işte
Cnsuercnnn Eliff-61 evet gecikmişti hatta kaç kere test yaptım çıkmamıştı günde 2 tane yaptım bir gün sonra çift kıpkırmızı çizgi görmüştüm 4 haftalıktı
Eliff-61 Ulkusey dualınızda bana yer ayırdığınız için teşekkür ederim bende bütün kardeşlerime ediyorum onları çok iyi anlıyorum çünkü 😔🙏🏻
Miniginannesiiii1111 Eliff-61 amaan bakma sen ona benim beta ilk 184.66 di bana bu rakama doktor heveslenme dedi şuan 4 aylık hamileyim çok şükür 2 güne 2ye katlamasi lazim değeri haberin olsun o önemli
Wonderanne Eliff-61 geç döllenme olabilir bir hafta sonra iki katı kadar yukselmezse sıkıntı kendine dert edinme stres yapma rahat ol
Wonderanne Eliff-61 çoğu gebe burda senin gibi olduğunu söylüyor daha çok erken olduğu içindir düşük olması