Pnrbtr Merhaba kızlar. 16+2 haftalığım. Pendik medipol hastanesine geçmeyi düşünüyorum. 1. Sorum hastane şuan pandemi hastanesi mi muayenelerinize gitmekte falan problem yaşıyormusunuz? De oradaki doktorlardan tavsiye edebileceğiniz var mı? şimdiden teşekkür ederim ❤️
Kelebek1_ Pnrbtr bende oradayım hastane yeni ve oldukça ilgililer iki hafta önce gittim bende bir sıkıntı yok benim doktorum saadet Ünsal aşırı tatlı ve sıcak bir doktor oldukça ilgili tavsiye ederim :)
Deleted5544 şuan orada koronalı hasta yok canım geçen perşembe gittim en son gayet iyi önlemler alınmıstı canan acar demire gidiyorum renkli fotoğraf veriyor ve cok ilgili bir doktor tavsiye ederim ama suan izinde 20 nisanda dönücek bilgin olsun ☺️
Pnrbtr Deleted5544 aaa süper benim de bundan sonraki kontrolüm mayısın ilk haftası zaten. Çok teşekkür ederim
momsss1 Deleted5544 Kelebek1_ merhaba kızlar peki ayrıntılı ultrason için fiyat aldınızmı bilginiz var mı acaba ?
Pnrbtr Kelebek1_ benim şimdiki doktorum sorarsam cevap veriyor öyle anlatmıyor. Ben istiyorum ki anlatsın. Öyle mi bu doktor? Renkli resimler veriyor mu bir de 😊
Deleted5544 momsss1 hastanede yok diye hatırlıyorum, ben pendik carsıda halil mesuta yaptırdım kendi özel kliniği var 390 tl, cok memnun kaldım tavsiye ederim ☺️
Kelebek1_ momsss1 merhaba elbette var olmaz olur mu iki hafta önce gittiğimde girdim renkliye 380₺ civarı sanırım SGK ücreti dışarıya göre oldukça uygun şu an hastane yeni olduğu için muayene ücretleri falan 70₺
momsss1 Kelebek1_ doğum ücretleri içinde telefondan bilgi aldım çok uygundu orada Doğum yapmaya karar verdim 🥰 zorunlu sezaryen olacak benim 😊
Brce Kelebek1_ merhaba detaylı ultrasonu Pendik medipolde kaçıncı haftada yaptılar ve yapan kendi doktorunuz muydu ? :)
Kelebek1_ Brce ben 20. Hafta da yaptırdım sanırım hayır başka bir bölüm yapıyor detaylı ultrasonu sana kağıt veriyorlar sen sonrasında doktoruna gösteriyorsun yine detaylıyı yapan doktor da bilgi veriyor zaten :)
Kelebek1_ Pnrbtr benim doktorum çok ilgili sağolsun detaylı da ki resmî net değil diye tekrar renkli bakıp resim çekip verdi düşün :) tavsiye ederim en önemlisi doktor bu konuda kendini ne kadar rahat hissedersen o kadar iyi :)