Tugce-75 Kızlar selam benim adetim 1 gün geçikti adetime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı bugün kaset test aldım erken olmayan . Kaç gün geçtikten sonra yapsam bunda Çıkar sizce yarın yapsam cıkarmı bi kaç gün daha beklesem mi
busra2512 Tugce-75 inşallah vardır bebiş canım ben adetim in gününde yapmıştım kaset test ile çıkmıştı inşallah sende görürsün o çizgiyi 🤲
Tugce-75 Buse3412 ya heyecanlandırmayın beni 😂 şimdi değil sabah ilk idrarla yaparsam daha net olur sabahı bekleyelim. Belirtileri var inşallah kendide vardır 🙏 bu güzel günde bana güzel bi sürpriz olur inşallah dua edin kızlar ♥️
busra2512 Tugce-75 belirtileri yaşıyorsan içine de doğuyordur demek ki canım Rabbim beklentini güzel sonuçlandırır inşallah 🤲😊
Tugce-75 Mervenur_kcbs inşallah aslında ilk denememiz ama çok istediğim için hiç böyle beklemek istemiyorum inşallah vardır 🙏
Tugce-75 Buse3412 ya evet oluyo ama ben hiç böyle kasık ağrısı bel ağrısı çeken bi insan değilim göğüslerime dokunamıyorum resmen midem yanıyo biraz
Tugce-75 Mervenur_kcbs sabah yaptığımda yazarım buradan . Foto atamıyorum da beceremedim bi türlü 🙄 ama yazarım mutlaka ☺️