Sezen1454 kayseri_1234 kirsehir valiliği o zaman ne kadar güzel. İnsallah bizler içinde oyle olur yoksa ciddi sıkıntı yasayacagiz. Benimde 5 yaşında bir oğlum var esim bana mi bakacak yoksa ona mi bilmiyoruz😭
kayseri_1234 Sezen1454 işin kötüsü eşimde Manisa da çalışıyor canım o da yok yanımda 3.5 yaşında oğlum var abla ve abi idare edecek artık 😣
Seymaomer Seymaomer bende aynı durumdayım doğumunum sezeryan merhaba olaval ve doğumda eşim olacak sadece
Sezen1454 Seymaomer Bolu’dan İstanbul’a Sakaryada da görümcem var o da yarin kaymakamliga gidip izin almaya calisacak. Birinden biri gelebilse
Gamze8001 Canım benimde dogum cuma günü Allah nasip ederse abimde 5 defa başvuru yaptı e devlete onaylamıyolar Red veriyorlar ve abimle aramız 1 saatlik uzaklıkta e devletten yapılan hiç bişey onaylanmıyor bunu anladık yani
Sezen1454 Seymaomer tabi sizin icin de cok zor ne yaşayacağınızı bilmediginiz icin. ama içinizi rahat olsun eşinizle beraber üstesinden gelirsiniz zaten hemsilerde yardımcı olur inşallah
Busramesut19 Rkyeker canım benim ailemde şehir dışında 36. Haftadayım annemle babam gelemeyecek diye çok stresliyim. Burda kimsemiz yok eşim ve ben Çorum’dalar orda çıkıl yasağı yok biz istanbuldayız. Kesin alınabiliyor değilmi. Okudum yazını o kadar rahatladım ki rabbim senide güldürsün🙏🏻🙏🏻
Seymaomer Sezen1454 İnşallah ala gidenler nasil gidiyor ben anlayamadım. Bazi arkadaşlar yazmış 199 dan izin geliyor diye🤷♂️
Sezen1454 Seymaomer ben bi yarim saat onve konuştum bizde buradan basvuru yapıyoruz onay gelirse haberdar ediyoruz dediler e devletle ayni sistemi kullaniyorlarmis hatt biz oradan red cevabi geldiğini soyleyince o zaman dogrudan valilige gidin dediler. İsterseniz sizde simdi bi arayin içiniz rahat eder
Busramesut19 Dua edelim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine izin alabiliriz inşallah. 15 günün devamında yasak gelir mi tekrar acaba. Ne kötü bi dönem rabbim yardım etsin hepimize