Yaman Mutlu_hamis gecer insallah o haftalarda oluyormuş stres yapma sadece bide yorma kendini yat dinlen
Glcnazz10 Mutlu_hamis ben de 2 çock daha oldugu icin pek fazla yatamadm illaki kalkıp işlerimi gördm ama hastanelik oldum 1 hafta hastanede yatıodum 1 hafta evde malesef doktorum tuvalete bile zorunlu olmadkça kalkmayacaksn ddi
BusraDevlet83 Mutlu_hamis Tamam o zaman siz de belki de benim gibi rahim ağzında biriken kanı attınız. Rahim ağzı uzunluğu çok önemli. Eğer ölçüm standartın dışındaysa erken doğum riski olabiliyor annenin. Erken önlem olması için bence baktirilmalı. Doktorunuz ne der bilemem ama..
Mutlu_hamis Valla alttan baktılar biri ultrasondu diğeri neydi onu anlamadım çok gerilmiştim belki de ona bakmışlardır ama ben sezeryan olcam canm bi alakası varmıki
Yaseminozel Mutlu_hamis geçmiş olsun canım kesinlikle dinle tavsiyelerini progestron vermiştir onu mutlaka iç ve yat benim 2. Oğlumda oldu aynı şey yatamadığım için şiddetlendi kanamam hastanelik oldum 43 gün yattım çıktım 33 haftada doğum yaptım
Ask_H Mutlu_hamis ah canım ben aylarca yattım ilk başlarda bende de sorun vardı… seni anlayabiliyorum…
Esraccc Mutlu_hamis evt serum verdiler su yerine geçiyor oda zaten bol su iç. progestan içtim hep ağızdan aldım ben 12.haftadan sonra bıraktım.şükür