Kızlar merhaba 33+2 haftalık hamileyim şu anda. Devlet hastanesi kontrollüyüm. Şu sıralar yakınlar da yada 4-5 ay içinde doğum yapmış herkes bence sezeryan yap diyorlar. Normal doğum yapmış olanlar da sezeryan olanlar da. Hem durumlardan ötürü hem de normalin çok daha fazla acılı olmasından dolayı sanırım. İyice aklım karıştı elbetteki herşeyin doğalı makbül ama bu durumlarda sizce mantıklı olan ne ? Devlet hastaneleri isteğe bağlı sezeryan yapıyorlar mı ? Normal yapmak istiyordum ama bu ara iyice aklım karıştı. Onca saat hem normal sancı çekip hem suni sancı çekip sezeryana alınmak da istemiyorum (Kuzenimin öyle oldu 2 sene önce) bir de eşim askeri personel malum durumlardan ötürü gelemiyor. Net bir tarih olursa izin almam daha kolay olur diyor. Net tarih sadece sezeryan da olabilir malesef. Yani anlayacağınız iyice aklım karıştı. Devlet hastaneleri isteğe bağlı yapıyor mu ? Acaba sütüm gelir mi ? Hemen ayaklanabilir miyim, gerçekten dedikleri gibi yarım insan mı olurum. Ya da o yara iziyle onca sene hatırlayıp keşke der miyim bilmiyorum 😔 Yardımcı olur musunuz konu hakkında fikri olanlar