Minieprens Hamilelikte tüylenme neden oluyor benım göbegımde hıc yoktu resmen boyle tek tük tü ama hamılelıgım basladıgından ıtıbaren affedersınız esımın göbegı ıle yarısıyorum dersiniz gorsenız cok fazla ınce cekımsız bır tüylenöe ve bu benı cok rahatsız edıyor ve neler onerırsınız varmı aranızda bu sekıl olan 🥴
ilkbahar Minieprens bazıları ultrason jelinden oluyo diyo bir de cinsiyeti erkekse ondan çok oluyomuş diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum.. 🤷♀️
Nur5516 Minieprens aynı dertten bende muzdarbim doktoruma soracağım kontrolm var on gün sonra öyle gitmeye çok utanıyorum bir an önce sorup onları almam lazım 🤦🏻♀️
Greyy90 Minieprens yani bu Tüylenme tamamen hormonal benimde kızım olacam ama göbekte tüylenme oldu doğumdan sonra döküldüğünden almayın diyorlar
Hilaltgt Merhaba arkadaşlar benim hamileliğimde oluşmuştu bu tüyler bunun cinsiyetle bi ilgisi yok kiminle oluyor kiminde ise olmuyor ve doğumdan sonra bi süre sonra dökülüyorlar.
Umayerdal Minieprens benimde oldu canım hemde aşırı çok çatlağım da oluştu yağ kullanmama rağmen normalde alıyodum muayene gittiğimde ama şimdi baya gerginleşti almayada korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım
Zlhb Minieprens bende hındıstan cevızı yagı kullanıyorum ondan mı dıye dusundum ama burada genelde doğumdan sonra dökülüyor yazmışlardı
Mekamu Benim de var çok da incecik, almayı asla düşünmüyorum, kendiliğinden dökülmezse doğumdan sonra hallederim
perihankrkya Minieprens doğumdan sonra dökülüyor muş cnm sakin alayım deme 😊 bende de var çünkü arkadaşım yeni doğum yaptı onda da vardı onun döküldü 😊