Kizlar sukur bende dogum hikayemi yaziyorum cok sukur biz 07.04.2020 de dogurdum dün sabahtan sancim vardi ama duzenli deildi regl sancisi gibi kontrol amacli hastaneye gitmistim bide vajinamda et parcasi vardi onu gostermek vesilesiyle gittim 35 haftada 1 bucuk cm acikligimda vardi ama dogumu durdurdular dun 2 dk 1 sanci giriyordu ama siddetsizdi umursamiyordum ama adim atarken cok zorlaniyordum bide alttan muayene ettikleri icin hafif seffaf kanli akinti geldi onuda pek umursamadm gece sik sik tuvalete gittim sonra uyudum gece hafif bi akinti hissettim 2 bucuktu saat ayaga kaltim bi anda suyum bosaldi tutamadim suyunuz geldiginde anlarsiniz yani bacak arasindan kayip gidiyor sonra hemn hastaneye geldim su patladiktan sonra sancim artti 3 santimdi aciklik 2 saat sonra 4 5 diye gitti sonra saat 3 .30 da doguma gectim bebegin kafasi gozukuyor dediler hemen catala gectim bebegim 2 ikinmada cikti ve karnima 2 kere 2 doktor bastirdi ve bebegimin aglama sesini duydum 30 gece girdigim dogumdan kziim 39 gece cikti benimde kesim oldu bebeim 4 kilo 100 gram dogdu kilolu bebek annelerine ornek olsun bebek cikar cikamaz cok rahatlama geliyor cok guzel bi duygu Allah herkeze kolay dogum nasip etsin Imsallah berat kandilinde geldi melegim hepinize dua ettim sanci kismi cok zor ama arkadaslar 5 cm acikliktan sonra Bu arada 18 yasimda anne oldum😍🥰sormak istediklerinizi sorabilirsiniz🌸