Hasibeee Naz_rin canım bu ikinci hamileliğim ilkinde mide koruyucu kullandım şimdi de kullanıyorum. Bebeğe zararı yok. Keşke doğal çözümler olsa da yapsak ama denemediğim hiç bir şey kalmadı. Tabiki son karar senin. Çok geçmiş olsun😊
Naz_rin Balevlatlarinannesi evet soda iciyorum ama soguga karsi hassas biriyim. 1 yudum bile icsem bogazim agriyor😤
Naz_rin alaninannesi20 ayran.?!ola bilir belki ama bogazim cok hassas soda bile icdigim halde bogazim agritor. Ama iyi geliyor. Sut falan iyi gelmiyor bana.i sallah cocugumuzu zamaninda salik saatle alitiz kucaqimiza.😊🤲
alaninannesi20 Naz_rin evet bi deneyin az tuzlu ayran yapıp için mideniz ekşidiğinde ya da yandığında belki sizde de bendeki etkiyi gösterir 😊 amin… inşallah 🙏🏼
RuzgarsMommy Valla doğal yollari yok bence doktor da söylüyor rennie at ağzına istediğin kadar kullanabilirsin çocuğa hicbir zararı yok. Soda süt hepsini denedim rennie kesiyor.
hmyrmom Naz_rin leblebi ve süt 🙃 denemelisin leblebi mucize gibi o midemdeki ateşin üzerine su döküyor sanki