Miniksusam93mr Deletedmom115 hayrli olsn canm. Gule gule kullanin insllah. Burda muslin yoktu ya kumasi nasil kalinlgi cok mu ince rengide cok hoş
Deletedmom115 Miniksusam93mr Teşekkür ederim canım, Bana biraz ince geldi, annem de kızdı bana almasaydın dedi, metreyle alıp kendisi dikicekmiş, makul geldi öyle daha kaliteli ve uyguna gelir daha güvenilir
Miniksusam93mr Deletedmom115 olsn dursun zarari olmaz ki 😂🤗 o da haklı ama bu zamanda oralra gidilmiyor tabi sonra olur artk .annem de oyle diyodu en son
Humi Marayy ortada var olan durumun farkindasiniz degilmi mecbur olmadikca cikmamaniz lazim. Hem cok erken neden simdi aliyorsunuz lutfen bebeginizi ve kendinizi dusunun
Marayy Humi Sadece siz düşünceli değilsiniz merak etmeyin ben bebeğimide kendimide gerektiği kadar düşünürüm!
ffckizannesi Bende legen kova masrapa aldm bide muslin . Kalabalik degil burasj biraz da kendim cikmam istedim iyi geldi . Ve alabilmeme de sevndm ilk kez alabildim
Nazlii_ Sedos2020 beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün emi😂 ayy inşAllah en güzeller senin olsun canım benim
Sedos2020 Nazlii_ sağol teşekkür ederim canım ..en güzelleri hepimizin olsun ,hepimiz en güzelleri ne layigiz 🤗