Marayy bende aldim canım birde patik aldim…ama bugün çok talihsizlik yaşadım🙄intten baktım saat 9:00 da aciliyo yaziyodu sonra 8 de yola koyuldum 15 dk da şok marketin orda oldum..durakta bekliyodum açılsın diye ..meğer 10 da acilcakmis .8:40 a kadar bekledim durakta sonra bi camda asılı olan afişlere bakım başka neler var diye gittim kapıda 10:00 da acilcakmis yaziyodu bidahs eve geri döndüm kahvtimi yaptım giyinip bidaha çıktım.9:50 gece orda oldum açılmıştı bile eyvah kalmamıştr şimdi diye korkuyla ,girdim içeri tek birtane küvet kalmıştı onuda kaptim hemen..ödeyip çıktım evin yolunu yariladim derken böyle bir fırtına geldiki goz gözü görmedi gözümu açtığımda masrapada kovada patiklerde uçmuş yolun ortasında savruluyor dün😔maşrapa kırıldı kovada çok uzağa uçup baya yokuş aşağı indi bitek patikler kaldı.🙄tabi ben pes etmedim tekrar tuttum şokun yolunu gidip bir kova bir maşrapa daha aldım neyseki bunları sağ salim eve getiren bildim ..şuan çok yorgunum bidaha yatağa girdim uyumak için😁😁