Suna41 Kızlar merhaba 32 haftalık hamileyim doktor d vitaminimin düşük olduğunu söyledi bi daha ki kontrolde ilaç verecekmiş aranız da böyle olan var mı çok endişelendim
denizz1009 Suna41 ben 12. Haftamdan beri kullanıyorum d vitaminini. Doktorum doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi bana.
Sedaekici Suna41 benim ilk haftalarda d vitamini düşüklüğü çıktı damla verdi canım. Bi sorun olmaz ki
FahriyeztrkYcel Suna41 7.haftamdan itibaren kullanıyorum bişey olmaz canım ne güzel yaz da geliyor bol bol avuç içlerini ve kollarının içlerini güneşe tut ,olan bu olsun sadece telaş yapma
Suna41 Sağolun kızlar bende endişelendim internette kemikler de şekil bozukluğu olur falan yazıyor hemen panik oldum
Perimm Sıkıntı yapma bende günde 12 damla kullanıyorum..yukarıda arkadaşın dediği gibi önümüz yaz bol bol güneşleniriz artıl
Suna41 Ladess internet de okuduklarından dolayı endişelendim canım yoksa tabiki Allah başka dert vermesin
[silindi] Suna41 sana tavsiyem internete hiçbir şey yazma ve okuma. İnternette ki yazılanlar en son olabilecek belkide %1 ihtimal belki hiç. İnternet tamamen saçmalık hiç bakma oralara bende gebeliğimin başında bakıyordum kafamı takıyordum ama her şey normaldi aslında
elyasss Suna41 ben 10+4üm 8 haftalıkken kullanmaya başladım. Devit-3 çoğu gebelikte kullanılıyo kızlar. Ben hamile kalmadan önce bi kontrolum vardı doktor demirin olduğundan fazla demişti ama şimdi düşük çıktı ve bende kullanıyorum 🙋♀️
Ekimannesi Bana da dil altına sıkılan fıs fıs verdi doktorun, 12. Haftada 13 e düşmüştü d vitaminim, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum