Sernaa R-s94 merhaba canım bende normal çaydan ziyade yeşil çay içerdim hergün ama hamilelikte doktorum yasakladı. Düşük riskini arttırabilirmiş. Yine de kendi doktoruna da danış tabi ki.
Cakir3006 Yeliz1905 44 kiloyum daha da kilo verirsem çok güçsüz kalırım diye korkuyorum. Elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama icim pek bisey almıyor kaju fındık falan yiyorum ara ara
Yeliz1905 Cakir3006 ay dert etme bak bemde çok dert etmıstım😂sonrası ama kendılıgımden gelıyo şimdide hep acıkıyorum canım herseyı istıyor😊😊
MerveK25 Merhaba ben düzenli beslenemiyorum çünkü çok şişkinliğim oluyor çok rahatsız oluyorum daha 8.haftamdayım
Brcbs Nb0512 bende sizin gibiyim iştahım kapandı herşey kokuyo ama portakal suyu elma ve zeytinyağlı yemekleri rahat yiyorum . Ayrıca süt yoğurt ceviz badem yiyorum. Yumurta yemekte zor geliyor. Peyniri çok seversim oda kokuyo bana
Seter R-s94 R-s94 benim doktorumun verdiği beslenme listesinde kafein tüketimini en aza indirin mümkünse tamamen bırakın yazıyordu. Benim kendime koyduğum sınır günde bı bardak çay. Kahveyi zaten bırakmıştım .
Aysegulck mandalin123 ben doktora gittim yeşil çay ve ada çayı içtiğimden bahsettim kızdı ıhlamur dışında içme diyor su iç diyor kadın o kadar kızdı ki şükrettim hatta düşük yapmadığıma
mandalin123 Aysegulck bilemedim şimdi 🤷♀️ Benim doktorum bilhassa tavsiye etti. Belki vücut yapısı kan düzeyi ile ilgilidir.
Mihriban22 HappyMom en buyuk hatam cıger yemek oldu bır tabak dolusu cıgerı yedım resmen asermıstım sonra bebegımı kaybettım sonrasında bı arastırdım kı megerse cıger de yuksek oranda A vıtamını varmıs buyuk ıhtımal yavrum kaldıramadı
Yaprak2019 R-s94 icinde cok fazla kafain oldugundan en az kahvedeki kadar en en en fazla gunde 1 bardak
Zehra-33- HappyMom ben tostta kızarmış tam buğday ekmek çok tüketiyorum bir sorun olur mu acaba özellikle kahvaltıda ekmeği sade tüketemiyorum