Doradenizlianne Selaam hanimlar anadolu yakasinda ayrintili yaptirablcegim yer ve fiyat verirmisiniz yaptiranlar ?(devlete almistim iptal ettim lutfu kirdara girmek istemedim )
isimsizbebek Doradenizlianne ayrıntılı ultrason sanırım. Ben kadıköy de vedat dayıcıoğlu na yaptırmıştım. Burdan giden kişiler de memnun kalmıştı. Arama kısmından bakabilirsiniz
Merdgn Doradenizlianne Bağdat caddesinde Doç Dr Zeki Şahinoğlu var. Ben ikili test için gittim ve çok memnun kaldım. Haftaya da ayrıntılı için gideceğim 480 TL. Nakit ödeme yaparsanız 450 TL yapıyorlar. Tavsiye ederim çok iyi bi doktor. Kartal’da hangi doktora gidiyorsunuz?
isimsizbebek Doradenizlianne forumda sol üst kısmında arama kısmına dayıcıoğlu yazarsanız yorum yapanlar çıkacaktır ben gitmiştim memnun kalmıştım ve önermiştim . 300 tl ydi geçen sene
isimsizbebek Doradenizlianne internette tlf numarası var arayıp sorabilirsiniz genelde kendi çıkıyo tlfna
Deleted5544 pendik devlet hastanesinin orada halil mesuta yaptırdım kendi özel kliniği var. kesinlikle tavsiye ederim 390 tl ücreti