__birafitap__ Emineavar unutmaya çalışıyorum ama aklımı kurcalıyor dün yaptım daha nettu bugünkü daha silik çok su içtim diyedir kendimi avutuyorum sadece 😔
Emineavar __birafitap__ gördüm idrar test çubuğunu olmuş bu iş. Çok sık yapma test ya psikolojin bozulur her gün tartilmak gibi
Emineavar Emineavar [ Emineavar ](url) __birafitap__ benim sonucun fotoğrafını atcaagim sana ama nasıl atılıyor beceremedim
Emineavar Emineavar ben hamile olabileceğimi düşünerek bir aydan önce kullnmayi bırakmıştım zaten. Cuma günü kan testi yaptırdım da TSH normal değerler aralığında.
__birafitap__ Emineavar bu 5 haftalık test miii😍😍 dünden beri tanıdıklarım neler yaptılar düşüyor diye diye😥rabbim evladını kucağına almanı nasip etsin canım benim içimi o kadar ferahlattin ki💖💖
Emineavar __birafitap__ herkesin dediğine kulak asarsan evin yolunu bulamazsın . Tanıdıkların çoğu can sikmaktan başka birşey yapmıyor herkesle herşeyini paylaşma gerek yok. Paylaşma ki hayatına müdahale edemesinler😉
Emineavar __birafitap__ amiiin cümlemize nasip etsin Yüce Rabbim bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı 🤲🤲🤲🌹🌹❤️