Emineavar Cakir3006 benimki de 5 haftalık adet sancısı gibi sancı giriyor sık sık geceleri de sıklat basıyor uyanıyorum bazen .
sinber Emineavar biz bgn 4+6 yız akıntı ve göğüs büyüyüp ağrımadık dışında bişey yok çok şükür bi doktora gitmen gerekir bu dönemde idrar yolu enfeksiyonu sıkıntı olabiliyor
Gedonas17 Emineavar şimdilik bişeyim yok çok şükür bir tane küçük çocuğum var geceleri uyumuyor stres yapıyorum bir tek o sıkıntı var bide geceleri midem bulanıyor feğişik şeylerden tiksiniyorum😃
sinber Emineavar ewet canım bu normal bu dönemde bol bol su içmemiz gerekiyor ama yanman varsa senin daha çok içmen lazım
Umaaay24 Ben de 4 haftalığım bir ara idrar yanması oldu o geçti. Bulantım ve karın ağrım oluyor arada ama ağrılarım da azaldı gibi geliyor. Bir de koku hassasiyeti var çok fenayım bu konuda
Emineavar Umaaay24 koku hassasiyeti erken başlamış sizde Allah kolaylık versin nasıl mutfakta yemek yaparken sıkıntı oluyor mu
__birafitap__ Emineavar 5 hafta aşırı yorgunluk ve ara ara mide bulantısı bel ağrısı oluyor🤦♀️iştahım inanılmaz açıldı ya🙄
Emineavar __birafitap__ bende bol bol dinlenmeye çalışıyorum bel ağrısı dehşet vardı bende de kopacak gibi ağrıyordu belim ama şimdi geçti şükür bebek yerleşmeye çalışıyor ya ondan vücut tepki veriyor herhalde
Tb81 6+3 olduk ancak midem o kadar çok bulanıyor ki bütün gün 😞😞😞 1 haftadır böyle ilaçta atmak istemiyorum kusmamak için kendimi tutuyorum bütün gün
Emineavar Angelada mecbur bende gidecem değerlere baktırmak için ama gitmisken bebeğin kesesi görünsün istiyorum o yüzden biraz daha bekliyorum