Deletedmom137 Ay dayanamadım acı yedim cayır cayır yanıyor mideciğim hoh desem alev çıkıcak bebitom içeride sıra gecesi yapıyor olabilir ne iyi gelirrrr 😬😬
Kvlkgzmerhn Deletedmom137 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 valla benimkini hiçbişey artık geçirmiyor 😭 şurup bile doktor dedi verecek bişeyim kalmadı. Ama sade soda içiyorum bazen hemen bi yakıyo sonra dindiriyo birazcık bi dene istersen 🙄
hilal_yener Deletedmom137 ay bende hamileliğimin başında 30 tane turşu biberlerden yemiştim nasıl aşerdiysem sonu tuvalette kötü bitti 😂😂😂😂
Deletedmom124 Deletedmom137 alttan üstten her yerden yanıyorum dün.geceden bu yana kocamı öldüreceğim şom ağızlı yanıyor mu miden dedi hayır dedim saçsız olacak kızımız dedi sus kocam çekme kulağını dedim bir yanıyor bir yanıyor varya küstüm eşimle bu yuzden öldüreceğim kendini
Deletedmom137 Deletedmom124 bende kendi kendime hiç midem yanmıyor dedim nerden dedim 😂ay nasıl kötü bşeymiş
ikiprensannesiiii Bende acısız duramıyorum gece de bedelini ödüyoruz yatarken 😂 rennie surup kullanıyorum anında geçiriyor
Zeyzeyka Deletedmom137 off acıyo öyle severim ki arnavut biberi yanına bulgur pilavı, acılı çiğ köfte 🤤 ama sabrediyorum 😔