Hepimomm Merhaba hanımlar mide bulantım çok fazla su içsem kusuyorum. Malum virüsten dolayı doktorada gidemiyorum tavsiyeniz varmı
brnr09 Hepimomm doktor bana ilaç olarak Prilam Dr vermişti çoğu hamile kullanıyor. Doktoruna danışıp kullanabilirsin Tavsiye ederim
Hepimomm brnr09 aynı ilaç bendede var ama tok içmem gerekiyo. Ama yemek yedikten sonra ilaçlarla birlikte kusuyorum bu seferde
annecikk_ Valla ilacsiz asla gecirmedi.. Halada kullaniyorum.. Evde ekmek salatalik meyve yiyebilirsin ama bunlari bile ilacsiz yiyemedim su yerinede gazli su ve soda icebiliyorum su midemi bulandiriyo.. 10 haftam🙋🏻♀️
Meleks32 Hepimomm bende aynı haftadayım şuan bana zencefil çayı iyi geldik iki gün olsa da az oldu yaş zencefil ama bugün gene kötüyüm:(
Meleks32 Hepimomm benim 6 haftaya girdi başladı 8 haftaya kadar öldür di beni resmen onsan sonra alıştı bünyem şuan gene var ama en azından ilk zamanlar gibi değil şükür bugünlere inşallah toparlarız hep birlikte
MelikeAkin Hepimomm salatalik ve sarileblebi bide tuzlu cubuk kraker benim tek kurtaricimdi bana cok iyi geliyordu mide bulantin oldugunda ac karnina asla su falanda icme sabahlari daha kotu oluyordum resmen safra kusuyordum