Cnsgizem Öncelikle hayırlı kandiller herkese 🌸 Sabahtan beridir karnımın içerleri inanılmaz acıyo sanki içerden çatlıyo yırtılıyo gibi 32+4 üm varmı böyle birşey yaşayan aranızda özellikle alt karnım çok acıyor
Fatma29 Cnsgizem bende 30. Haftadayım canım bugün bana da çok oldu sanırım bebiş diretiyor icerden, çok canımı yaktı benimde
kubra1997 Cnsgizem bende 32+3 2 gundur cok kötüyüm karnim yaniyor böyle iceriden boyle sıkışma var gerilme ustelik bebegim maseALLAH sabahtan beli kipir kipir korkuyorum disari cikacakmis gibi resmen kiyafetlerimi delecekmiş gibi boylemisiniz korkuyorum baze
Bsrbkts Benim de oluyordu sanki tirnagiyla çizmiş gibi bi his olmuştu ve aynaya gidip bakmıştım karnım mı çatladı acaba diye ama doktoruma sorduğumda normal demişti. Alanı daraldığı için hareketleri daha net hissediliyomus
pelinsss Cnsgizem acaba ilk sezaryen yerin mi acıyor diye düşündüm ama ilk gebeliğinmiş, benim ikinci gebeliğim ama başıma öyle bişey gelmedi sadece bacak aramdaki kemiklerimin çatırdadığını duymuştum 🙈