Sewimli Nehir66 maaşallah 😊kilosu gayet iyi doktorum genetikte çok önemli dedi bana da siz kaç kilo doğmuşsunuz acaba benim bebeğim sizinkinden daha küçükte merak ettim
Nehir66 Sewimli saol canım 🥰doktorumuz bize de sordu eşim 5 kilo doğmuş bende 4 buçuk kiloya yakın doğmuşum 😁doktor da kızınız 9 buçuk kiloda mı doğacak acaba dedi şakalaştık 🥰sİZin bebeğiniz kaç kilo 🥰
Ravzamm kitapkurdu Sizde gebelik şekerimi var acaba ondanda kilolu olabiliyolar çünkü haftasına göre çok fazla gibi
Sewimli Nehir66 ben 34 de gittim 2400 demişti 😊ama ben 3600 doğmuşum bizim için normal sanırım tekrar maaşallah size ❤️
ozlem_1990 Benim de 31. Haftada 2250 gramdı. 44cm boy. Doktor sezeryan olabilr dedi . Şuan 33+2 olduk. 35/36 gibi nst için gidicem bakalım
rabnaz6822 Ravzamm evet 34.haftada 3kilo dedi😭aşırı morelim bozuldu çünkü sezeryan hiç istemiyorum normal çok istiyorum .
Busraozdemir07 Ultrasonlarin yanılma payı olabiliyor. Yaklaşık 1 aylik sürede rahat 1 kilo alıyorlar zaten 😍 Iri bebek doğumlarında beklenmedik komplikasyonlar gelişebiliyor. Dogum kilosu 3000 civari olsa yeter ❤
rabnaz6822 Busraozdemir07 küçük bebek doğurmayı çok istiyorum 😭daha doğrusu normal Doğum çok istiyorum 🙆♀️
Ravzamm rabnaz6822 normal zor olur o zaman canm doğuma kadar 4 kiloyu geçer çünkü normal yaptırmazlar o zaman