AysennHED Beyzamasall 33.hafta bitiyor daha yıkamadım eksiklerim de var 🙈 onları bir iki gün içinde hallettim mi yıkayıp ütülücem nasip olursa
Pearly Beyzamasall ben 31.haftamda basladım yıka kurut utule zaman gecıyor. Su an 33+6 oldum hala bıtmedı yıkama utuleme işi
Greyy90 Beyzamasall 31. Haftam dün yıkayacam diye etiketlerini kestim bir iştah ayıkladım ama kaldım öyle üşendim 😅 Bakalım bugün yarın yıkayacam inşallah
Hulya3438 AysennHED bnmde 33 bitmek üzere hem eksigim var hemde yikamadm camasirini filan ins yetisir ya cok onceden yikamakta iyi degil ya smdi tam zamani yavas yavas dimi
Canacan 30+2 aldığım kıyafetleri yıkadım ütüleyip kaldıracağım eksikler var onları da tamamlayınca yıkarım artık ☺️
ElanrBlkc Greyy90 ben iki parçada olsa aldıklarımı yıkayıp kaldırıyorum. Ya erken doğum olırsa diye iki üç parça temiz olsun. Sizde bekletmeyin bence
Emirsedda Ben 31. Haftadayım yıkadım kurumalarını bekliyorum ütüleyip yerleştiricem çantayıda hazr bulundurmayı düşünüyorum canm ☺️🥰
ilkbahar Buluttt123 ozaman her an yıkamaya başlasan iyi olur 🙂😁 erkek olsa biraz daha zamanın olurdu, geç geliyo diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
Wonderanne Beyzamasall yıkamaya başla bence sonra zor olabilir ben 24teyim birkaç sipariş verdim gelsin elimde ne var ne yok yikayacam simdiden
Esrakaan Ben 30.haftamda tamamladım. Baya bir zamanimizi alıyor ama bilginiz olsun. Benim beklediğimden yorucu oldu açıkçası.
Simgesydn Beyzamasall ben bugun başladım yavaş yavaş. 32. Haftadayım bebek 2 hafta önden gidiyor ne olur olmaz diye başladım
Degisken Çok yakın bir tanıdığım 30.haftasında suyu birden gelip doğuma gitmişti.o bana hep hazırda olmam gerektiğini hissettirdi.başıma gelir diye korktum.30 da bende yıkayıp hazırlamıştım herşeyimi.şimdi ikinci gebeliğim 32 gibi hazırda bulundururum.
Omersuleyman Degisken suann bende o durumdayım ve aglıyorum erken dıye 32 haftalıgım suyum gelıyor camasırları yıkadım utulucekdım beklıyor sepette hastaneye gıdıcam sımdı dua edın lutfen 😔🤲
Greyy90 ElanrBlkc yok aynen bende yıkayım diyorum bir an önce çünkü nolur nolmaz ortalık zaten karışık 🙄🙄
AysennHED Hulya3438 aynen erken doğum riski olmayan için tam zamanı mis gibi yıkar ütüler hazırlarız Allah’ın izniyle bu hafta ideal bence 😊