Sisi Ekimannesi herkeste farkli olurmus canim. Birde disardan hissetmiyorjm zaten elimi koydugumda o an hafif hafif hissettim. Sonra birdaha oldu daha olmadi mesela 🤗
Babies16 Naz_izmir ben varim.tam 12 den sorna azalmisti 3. Ayin kontrolunde dr kan ilaci dekavit dvit verdi.onlar bulanti yapiyor icemiyrm.gastritim var surekli midem agriyor hamile kaldigimdan beri.midem agriyincada cikariyrm😣
Naz_izmir Mide ekşimesi oluyor bendede bisey yiyince agzima aci su geliyor bazen bulantilarim azalmisti simdi iki gundur sabahlari bulantilar basladi
damlaikan Ben hiç belirti yaşamadım bu zamana kadar 11 haftalıkken kusmuya başladım halsızlık ağrı mide bulantıları hala da devam ediyor 14 deyim şimdi
deletedmom16 Naz_izmir benim hiç olmadı ama kızım da olmuştu bu bebiste hiç migde bulantisi yada çıkarma olmadı 😂
Sisi Canim ben de sordum ama drum hissetme seklime gore bebek olabilecegini soyledi. Cunku 2 ya da 3 kez kelebek kanat cirpar gibi hissettim. Drum her bebek ve anne farklidir dedi bana da ihtimal verdi
Nesomer Naz_izmir ben 15. Haftamı bitiriyorum bugün ve bu hafta hep bulantı ve kusmadan mahvoldum diyebilirim. Geçicek rahatlıycam derken daha da arttı. Rabbim yardımcımız olsun geçsede hamileliğimizin tadını çıkartsak😄