Miniminikuss Busralacin Kiwi12 50 ustu kız 50 altı erkek diyorlar beta degerının. Benim 72 ckmıstı kız olacak dediler suan cinsiyeti kız, 🤭 bu hurafe bnde tuttu
Kiwi12 Wonderanne eşimi gobdercem inşallah bakar sonuca astimim tuttu bu halde evde duramıyorum dışarı hiç cikamam☹️
Wonderanne Kiwi12 astım varsa çıkma akciğer rahatsızlığı olanlar risk altında bende de alerjik astım var çıkmıyorum evden
Kiwi12 Wonderanne ah kuzum sorma astim krizine girdim bugün 112yi aradım nefes alamadım ölüyordum resmen doktorla konusturdular eve gelsekte bişey yapamayız dediler sıcak ıhlamur iç dedi dinlen kapıyı peceyi aç dedi parol iç dinlen dedi ama hala aynıyım ☹️
Kiwi12 Busralacin bakalım merak ettim bende gidemiyorum ben bı ay daha bekliycem cinsiyet için senden haber bekliyorum ozaman
Kiwi12 Wonderanne öyle kuzum alerjik astım benimki çok şeye alerjim var tedavisi yok ölene kadar ilaç kullanacaksın dediydi doktor ama çocuktan dolayı kullanmıyorum ilaclarimi
Kiwi12 Wonderanne aynen kuzum ama benim 10seyden fazlaydı alerjilerimin olduğu şeyler oyuzden tedavisi yoktu ve ben bu hastalığa ilk gebelikte yakalandım gebelikle bu hastalığım da bana hediye oldu
Wonderanne Kiwi12 yok benim bunyemde alerji doğuştan var toz duman güneş sigara bir mantar galiba nem küf polen hayvan tüyü şeftali benim hem akciğer hem mide alerjisi