kocak_57 Karında sertlik neden olur bu durumla gittim nst ye bağlandım hiç bir sorun çıkmadı yaşayan arkadaşlar var mı acaba
Dilaraozturk kocak_57 benimde kasilmalarim vardi gecen hafta sali gunu gttim nst de sancım çıktı 22 nisanda dogumum ama o zmana kadar beklemeyebilir dedi 36 haftaliktim o zamn smdi 37 oldum
gulkara88 kocak_57 ben 26 haftalığım benim de Sertleşiyordu bazen. Geçen hafta kontrole gittiğimde doktoruma sordum normal olur ara ara dedi.
Htn_kbdy 3 gündür bende yaşıyorum ama gitmedim burda bir kaç kişi dogum kasilmalaridir demişti internette bakincada dogum belirtisi olabilir felan diyor ama siz kaç haftaliksiniz
Buse80 Htn_kbdy benimde oluyor ya karin sertligin değilde sanki bebek böyle bi yerde toplanıyor büzülüyor gibi oluyo sancı şeklinde degil 28 haftaligim bende karin setligi derken böylemi yanı sanki toplanıyor gibi mi
Htn_kbdy kocak_57. 39+3 haftalık doktor bi sıkıntı görmediyse sıkıntı yoktur ozmn önemli birşey olsa söylerdi herhalde
Htn_kbdy Buluttt123 vallaha bende bilmiyordum sebebini arastirdim ve cevremdekilerde dogum kasilmasi dediler ama doktora gitmedim erken haftalarda ise magnezyum eksikliği varsa oluyor diye biliyrm
kocak_57 Htn_kbdy bende sancı çıkmadı doktorda bunlar doğum Ağrısı degil dedi bana ama sizin haftanız büyük olduğu için bişey diyemeyeceğim. Bende rahim kısalması var ondan ağrım oluyor muş öyle söylendi
Htn_kbdy kocak_57 hmm olabilir vallaha zaten son 4 gunum kaldi gelmezse kontrole gitcem ozmn ne diycek doktor
Htn_kbdy Buse80 bak o toplanma normal cnm bebek kendini topluyor benim karnımin heryeri bir anda sertleşiyor 1 kac saniye öyle kalıyor sonra yumusuyor sonra tekrar sertlesiyor
Buse80 Htn_kbdy ilk bebeğim olduğu icin tam anlayamıyorum ıste canm bende korktum yorumları okuyunca benimde gun içinde çok oluyor ama
Htn_kbdy Buse80 isterseniz doktorunuza danışabilirsiniz magnezyum başlayabilir ben o haftalarda kullanmıştım doktor tavsiyesiyle tabikide
Burcu3509 Geçen gün ben gittim 30 haftalıkken nstye bağladılar. Sancı çıkmadı. Bazen çocuk cenin pozisyonu alırmış Bi yerde toplanırmış. Doktorum demişti. Merak etmeyin.
Ponciginannesi_ Buse80 doğum sancısı diyolar korktum ya 😖 doktora yazdım birşey de demedi sıvı tüket yorulma dedi sadece