Sevdiss_17 Elif0 benimde 6 gun varken bundan daha silik cikti canim hayirli olsu sne kan vermek icin adetini bekle bu heycan cok guzel bi heycan ben hamilr oldgumu bile bile nerdeys ehergun o cift cizgi icin test yaptim pisman degilim 😂
ayminaninannesi Bende adete 3 gun kala erken gebelik testi ile ve kaset testle yaptım silik çıktı bende hiç pişman deglm cnm her gün görmek için yine test yaparim😊
Cnsc1 Elif0 adetine daha var bu değer normal gibi geliyo bana. Günü geçmemiş ve bu değerde çok hanım var 😍 iki gün sonra tekrarla canım değerin artması gerek🙏 tebrik ederim allahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌼
Cnsc1 Elif0 ilk attığın resimde inanmıştım hamile olduğuna benimkide öyleydi gün geçtikçe daha da koyulaşti senin gibi 😊 şuan 11+4 teyiz. İnsallahh kucağımıza alırız cicegimizii 🙏🌼🌼
Buse0911 Elif0 birde degerinin dusuklugu yukselkligi onemli degil can. Onemli olan 2gunde 2 katina cikmis olmasi 2 gun sonra tekrar kan cermen gerek
Brokoli yasadiginiz yer cok kalabalik bir muhit degilse, saglik ocaklari cok kalabalik olmuyorsa pazartesi bi kan verin isterseniz. kanda kesin sonuc cikar