Mervelifsu rojbn endişe etmeyin ben de ilk çocuğumda 8.haftada duymuştum.Kaldı ki benim bunda duşuk tehlikem vardı geçti çok şükür tehlike sakin olun hiçbir sorun yoktur aksi olsa söylerdi Dr.Amin inşaallah sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı❣️
Mervelifsu Mervelifsu Cansummm ❣️Maşaallah çok sevindim benim 7+5 küçük daha😬sağlıklı olsunlar inşaallah :)
zehrakgn Mervelifsu kesinlikle böyle şeyler tesadüf bende aynı şeyi sordum doktoruma 173 demişti kalp atışı ama oğlum olucak ve erkek bebek güzelleştirir hikayeleride herkeste olmuyo aşırı derecede sivilce çıktı heryerimde kişiye göre değişiyo bu durumlar bence
Nurselin11 Mervelifsu amin amin 🙏 ya yarın kontrolüm var ama,şuana kadar hep normal dedi doktorum biraz normal doğum taraftarı,günü geçecek gibi benim hiç bi belirtim yok,bakalım yarın ne diyecek 😂
Mutter Mervelifsu benimde üstüydü ama erkek canım 😇 gönlünden geçen olsun en başta sağlıklısı olsun 🙏🏻
Sevdakumsal Mervelifsu valla pek şaka yapar gibi değildi gayet ciddiydi🤗Amin canm hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah🤲🤲
Serife117 Mervelifsu internette yazilan bir cok seyin dogruluk payi yok bence hamilelikle ilgili en azindan ben inanmiyom 😀