Syh42 bu ay bende öyle yapayım mı acaba bırakayım Rabbim ne zaman nasip edersw o zaman olur zaten bende bu ay ovulasyon yapicaktim Ama yapmicam ozaman bırakıyorum akışına hayit kullaniyorum oda benim adetimi duzene soksun diye baska da bir sey yapmicam tarihe bakmicam asla takvim yuklemistim onu kaldiricam birakıyorum kendi yoluna Rabbim ne zaman nasip ederse hayirlisini etsinde cok dogru ya insan strese giriyor adet gununu deli gibi bekliyor sen inanirmisin ben evlendigimde 2 ci ay hamile kaldim ama ne adet dusunuyordum ne yumurtlama dusunuyorudum yani evlendim evet nasip olunca hamile kalicam bu kadar birde adetime 2 3 gun kala uyaninca gogusumun şişdigini gorup ordan hamile oldugumu anlamistim ve 3 4 gun sonrada test yapmiştim çikmişti şimdide aynen oyle yapicam yaaa ay çok rahatladim inanirmisin bu bir yuk gibi boynumdaydi sanki aldin goturdun 🤗 tesekkur ederim kızlar bugunden itibaren kendi halıne bırakıyorum Rabbim nasip edecegi zamani bilir Allah her kese hayirli evlatlar versin ♥️♥️