Arminim Merhaba arkadaşlar 31 haftalık hamileyim afedersiniz lavaboya gidince yada oturdugumda vajinam içi çok ağrıyor baskı var neyden acaba bilen var mı sanki dogum yapacam gibi 😥
636312 Arminim evet sanki iğnelenme şimşek gibi aniden gidip gelme oluyor bende 31. Haftamdan 33. Haftama kadr sürdü artık yok 33. Haftamı devirdim neredeyse 2 hafta devam eder sakın ıkınma rahat ol canım
Greyy90 Arminim canım o ağrı bende de vardı hala da var 31. Haftamdayım özellikle yatakta dönerken sanki orayı koparıyorlar gibi 😒 doktoruma sordum da bebişin büyümesi aldığımız kilolar rahme yük binermiş bu baskılardan dolayı da ağrırmış
Greyy90 Arminim bide yalancı doğum kasılmaları da ağrıya sebepmiş magnezyum, maden suyu iç demişti bana doktorum ama içiyorum o konuda birşey farketmedi bende 🤷🏻♀️
Arminim 636312 teşekür ederim canım benim daha öncede iki normal doğumun olmuştu dogumda böyle yaşıyordum. O yüzden korktum
Arminim Greyy90 teşekür ederim canım bende korkuyorumdum gerçekten acaba açıklık mı oldu da böyle olmuş diyrm