rojbn Kızlar son adet tarihime göre 8 haftalığım ama doktorum kaç haftalık olduğumu söylemiyo 6 yada 7 diye tahmin ediyorum. Az önce kalp atışı için gittik doktor çok küçük duyamadığını bir hafta sonra gelmemi söyledi. Altan muayeneyi istemedim bi hafta bekliyecem dedim. Kesem 8mm den 14 mm olmuş bi sorun yok gibi dedi çok küçük olduğu için duyamıyorum dedi bebek yapısını görüyorum dedi. Bunu yaşayan varmı aranızda küçük olupda duyulmayan daha sonra duyulan çok evhamlıyım korktum:((
Bugleminannesi rojbn 10. Haftaya kdr duyulabilir. Ben 5. Haftamda alttan muayne oldum ilk orda duydum . 6. Haftamda tekrar gittim karnımdan duyuldu şuan 33+2 yiz 😍
Aysedgrlikrkmz rojbn bizde de aynı sorun oldu 7+4 te kalp atışını duyamadı yarın gel kendi doktorun baksın dedi alttan muayene istemedim çünkü hiç güven vermedi doktor değiştirdim cuma başka doktora gdecem adet tarihine göre 8+ 1 olacak inşaallah duyarız 🤲🏼
zeyzey95 rojbn 6+5 de karından bebek gözüktü kalp atışı görünmedi bir hafta sonra gel dedi ben rahat edemezdim ama vajinal baktırdım kalp atışını gördüm. Neden alttan baktırmıyosunuz nasıl içiniz rahat ediyor anlamıyorum vajinal ultrasonun bi zararı yok
Drysfa rojbn bende bugün doktora gittim 6+1 benimkide adet tarihime göre dr da öyle gözüküyo normal herşey dedi kesenin yeri falan iyi dedi içinde bebeği göremiyorum şuan ama minik bi nokta var hafif parlak bi bölüm var bebek orda gelişecek dedi şuan kalp atılı duyamayız haftaya duyarız dedi banada. İnşallah kısa zamanda duyarız bebeklerimizin kalp atışlarını canım 🙏🏻
rojbn Drysfa yaa inşallah 🙏bugün bol bol dua edelim. benim doktorum ayrıntılı hiçbirşey söylemiyo kaç haftalık olduğumu bile doğru dürüst söylemiyo sadece çok küçük haftaya gel bakalım dedi. umarım bi sorun yoktur
rojbn Bugleminannesi alttan muayene yapalım dedi ama kabul etmedim o zaman haftaya gel bakalım dedi ama bebek çok çok küçük dedi
rojbn Aysedgrlikrkmz benim de doktorum aynı şekilde kadının ağzından mıknatısla kelime alıyorum herşeyi ben soruyorum hiçbirşey söylemiyo haftaya duyulur inşallah senin de duyulur inşallah canım
Drysfa rojbn bende 2 defa düşük yaptım o yüzden kendimi alıştırmamaya çalışıyorum endişe etmiyorum. Sorunsuz bi şekilde geçer inşallah herşeyin güzel olması için bol dua 🙏🏻
Gmzlp Ya minik oldukları için allttan bakmaları normal tabiki bebek için baktır ne olacak kamerayla net görünüyor benimde 6haftalik ve duyduk çünkü karnından bakilmz daha diyor
rojbn Gmzlp ya bilmiyorum ki önce bir hafta bekleyelim dedi istersen bugün alttan muayenede bakayım dedi bekleyelim dedim. Bebek yapısı oluşmuş onu görüyorum dedi sadece başka da bişey demedi
Bugleminannesi rojbn doğrudur canım benimde karnımdan görülmedi alttan bakalım dedi kabul ettim alttan daha detaylı bakıyor doktor şükür duymuştum. 1 hafta sonra gel karnından duyalım dedi gittim duyuldu şükür . Endişe etme sende
rojbn Bugleminannesi dua edin bol bol bu güzel günde🤲🏻 haftaya karından duyulur inşallah duyulmazsa alttan muayene olcam. Herşeyin hayırlısı olsun🌸
rojbn zeyzey95 ya açıkçası doktor da pek alttan baktırma taraftarı olmadı bir hafta bekleyelim haftaya bakalım dedi daha sonra istersen altan bakiyim dedi o zaman bekleyelim dedim. Doktorum hiç güven vermiyo bana çok fazla rahat anlam veremedim haftaya baktırcam ama şuan içim içimi yiyo moralmen çöktüm resmen:(
Omerve19 rojbn cok kucuk oldugu icin vajinal ultrasonda gözüküyor ben de dun duydum cok şükür 😍 hayatta asla vajinal hicbir sey yaptirmadim ki hamilelikten once kistlerim vardi tedavi icin bile asla vajinal baktirmadim ama cocugum icin baktirdim ve duyabildik. Karından duyulmamasi cok normalmis isterseniz bekleyin ama tedirgin oluyorsaniz baktırın yani benim gibi bir insan bile baktirdiysa eminim herkes baktirabilir 😀
Semipermeable Benimki hic alttan bakmadi, teklifte etmedi. 8. Haftada duymuştuk sanirim.. ve ben 10. Haftaya kadar her muayne ye patlama derecesinde sikisik olarak gittim. Doktorum istedi. Bir dahakine siz de oyle gidin bence.