Meleyim 16.2gunluguz 59 kiloyum ve hiç kilo almadm karnım çok az var bu haftada normalmi yoksa çokmu zayıfm😊
elif0690 Meleyim Canim onunla alkasi yok bnn77kiloyla hamike kaldm 4kilo aldim 18.haftamdayim..Ama sadece bnm grebildigim kadar bi gobegm var😊
Ascianne Meleyim 39 kiloyla hamile kaldim şu an 55 kiloyum 30 haftalığım ama dikkatli bakılmasa kimse anlamaz hamile olduğumu
Hatce06 Meleyim kişiden kişiye değişiyor canım iç karnın genısse daha geç cıkabılır.ben 24 haftalık hamıleyım 58 ıle hamıle kaldım suan 61 kıloyum 6 ayda sadece 3 kılo aldım ve küçücük bir göbegım var 😂
esilax ben 47 kiloyla hamile kaldim 8 hfta 4 gunluk hamileyim 51 kilo olmusum ve göbisim felaket durumda hamilelikten dolayi oldugunu sanmiyorum cnku henuz erken ama kilodan olabilir😂
Meleyim esilax aynen o haftalarda genelde gaz çok oldugu için şişknlik yapıyo bence kilonada dikkat et çok hızlı almışsn bence
busrasahinn Şuan 13+2 yim 60 la kaldım 57 yim 3 kilo verdim ama karnım çıktı benim o birazda iç yapıyla alakalı sanırım 😊
Setenay Ascianne 39 mu 🤦🏼♀️ Allahım ben en son 39kiloyu ilkokul 3’te falan görmüştüm heralde ya maşallah size valla 🤣🤣
Meleyim [bilinmeyen] inşallah öyledir kuzum çok şükür agrm sızım yok öyle oluncada sanki yokmuş gbi hissdyrum doktor kontrolude aydan aya olunca insan sabırszlanıyor haliyle😊
Nazyun Benimde ilk haftalar şişti 10. Haftada indi şuan 14. Hafta ve geçen hafta birden büyüdü şuan hamile olduğum anlaşılıyor karın yapısıyla alakalı o 7. Aya kadar karnı çıkmayanlar var
Dlktpl 15 e gırmek uzereyım daha yok karnım ama kasık altında bebek varlıgını sankı hıssedıyorum bı hafıf dolgjnluk var 🤰🏻Karnım cıksın ıstıyorum sanırom bıanda cıkcak