Gzdsrm Kizlar son adet tarihim 19 subat bugun doktora gittim sadece kese gordu doktor 4 haftalik dedi normalde 6+6 olmasi gerekiyordu bos gebelik olabilir mi benim gibi olan var mi
Dilruba92 Bende 20 şubat sat pazar günü az bi kanamam oldu doktora gittim 5+3 daha dedi gec döllenmiş seninde öyledir bence
Gzdsrm Insallah benimde oyledir Dilruba92 umarim benimde oyledir koronadan dolayi bilerek gitmedim doktora ben kalp atisini falan duyariz umidiyle gidince bide ilk hamilelik kalp durmasiyla sonuclaninca korku sardi beni yine 😔
Jiji-m Benimkide 1 hafta gec dollenmisti ilk gittigimde 5 haftalik olmasi gerekirken 4 hafta demislerdi suan 20 haftaligim bebekte 20 haftalik arayi kapatiyor ilerleyen haftalarda duzelicek merak etmeyin 🙏🏻
Gzdsrm Jiji-m insallah ya saglikli olsunlarda bu mubarek gunde sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Allahim
Dilruba92 Gzdsrm bende öyle ilki düşük ikinciside boş gebelikti ondan dolayı korkuyorum allah yardımcımız olsun
Jiji-m Gzdsrm amin inss sen bunu dusunme beslenmene cok dikkat et suyunu muhakkak ic onlar anne karninda ne yapmasi gerektiklerini cok iyi biliyorlar 🥰
Gzdsrm Dilruba92 amin amin ins sikintisizdir hamileliklerimiz bol bol dua edelim elden baska bisey gelmio