ZeynepFatih Kızlar midem ve boğazım çok yanıyor yediklerim boğazıma kadar çıkıyor midem öğütmüyor sizde de aynı sorunu yaşayan var mı ?😔
FuatTataroglu ZeynepFatih bendede ayni problem var 7 haftalik hamileyim daha bu gece ayni sorunu yasadim yemekten snra tabi ondn snrada tamamen istifra ettim😢😥
HazelBaskal ZeynepFatih suan ayni dertten muzdaribim😕 18+3 deyim bende kizlar soda onerdiler onu deniycem simdi 😖
HazelBaskal FuatTataroglu bir de lanzedin diye bir ilac varmis hamileler onu kullaniyormus etkili oluyor diyor kullanan birisi yarin sorcam doktoruma
ZeynepFatih FuatTataroglu ağzıma geliyor herşey sürekli ama istifra etmedim her yemek yendiğimde boğazımı yakıp geçiyor 😔
FuatTataroglu HazelBaskal benimde cumartesi randevum bende soruyim en iyisi yoksa bu sekilde gecmicek zaman😥
Esraa Gaviscon ya da rennie şuruplar işe yarıyor biraz. Bana çok soğuk olmayan oda sıcaklığındaki süt fayda ediyor deneyebilirsiniz
Baharymk Kızlar aynı sorun bende de var.Her gece mide ekşimesi ve midemin yanması yüzünden uyuyamıyodum..Doktorunuza sorun bunu ben Gaviskon kullanıyorum faydasını gördüm..Süt de duydum ama malum hamişlerin gaz sorunu oluyo Bana yaramadı hiç 😖
ZeynepFatih [bilinmeyen] Canım vallahi ben sabah yedikten sonra midem öğütmüyor boğazımda hep akşam yiyemiyorum hep tok gibiyim 😳