Selam kızlar dogum hikayelerini okuyup nasil olacak ben ne yapacagim diye cok düşünüyordum 37+2 de carsamba gunu kontrolüm vardı ve hastaneye gittim doktorum ultrason ile baktıktan sonra alttan muayene olmak istediğimi soyledim gerek yok 39 dan önce yapmıyorum felan dedi ama ben isteyince tamam bakalim dedim bi baktık 3 cm acilma 🙄 bende bir heyecan bir korku anlatilamaz ama hic ağrı yok bende doktor eve gönderdi beni sen sabaha gelirsin dedi 😞 persembe oldu yok cuma oldu agri felan yok sadece kusuyorum ama 3 kere 4 kere oglum hareket etmiyor korktum normalde ozele gidiyorum ama esim evde olmadığı için trafk saati hastane cok yakin değil diye devlete gittim nst aldilar kontrol felan ben doktora islaklik var 1 haftadir ic camasirmda dedim normalde hep akintim olur zaten neden soyledim Bilmiyorm sonra tekrar muayene acil dogum dediler bende kendi hastaneme gitmek istiyorm diyerek çıktım ordan ve kendi hastaneme gittim nöbetçi doktor muayene yapti 4 cm açıklık yatis verdiler çıktım doğum katına ebem dogumhaneye aldı suyumu patlattı suni sanci verdi çünkü hic sancim yoktu ordan sonrası zaten cok fena 1 dakika sürmüyor sancılar beni zorluyor gribim yoruldum 3 saat egil kalk cektim sancilaro esim yanimda ve odada esim ben disinda 6 7 kişi daha var kardesim gorumcem kayinvalidem arkadaslarim ebe gelip nst ye bagladi 3 saatlik sancıdan sonra en kötüsü yatarak sanci cekmek doktorum geldi nst sesi cok guzel dogum yakin dedi🙄 ebem kontrol etmek icin dogumhaneye aldi buda ne dediler başlıyoruz 9 cm acilma hazırlan kizim diye ebem igne yapti bacagimdan ve ikin dediler ama ben ikinamiyorum gribim nefesim yetmiyor çünkü doktor ebe hemsire derken karnima bastirarak aldilar bebegimi içimden kaydi geçti ama ağlamadı hemen birseyler yapip aglattilar yanima getirdiler saniye gordum oglumu o arada dikişlerimi yapiyorlar tabi bebegimi yogun bakima baska hastaneye gönderdiler o gece hastanede cok kotu ve zor gecti 5 gun gidip geldik 5 gun somra ogluma kavuştum cok sukur şimdi yanımda yatıyor minigim erken doğduğumuz icin 2940 gram 46 cm dogduk ama olsun şimdi cok ıyiyiz ve 2 bucuk aylik olduk bile yani aslında o kadar da zor degilmis onu kucagina alınca herseu bitiyormus ❤❤❤💙👼