Wonderanne Mthnry puset örtüsü ve puset yatağı aldım birde çanta ceklinde alt açma minderi aldım havlular gelince haber ederim tamam insaAllsh postu bulabilirsem 😅
ongelukkig Mthnry 3 ay da geldi. Tabi o sırada çinde virüs yüksek seviyedeydi. Şimdi belki hızlı geliyor.
Wonderanne Mthnry en ucuz bebek marketten havlu almiştım ya geldi kalitesi iyi gibi biraz İnce sanki ama yumuşak çabuk çeker suyu
Wonderanne Ipeku evet 2 3 güne geliyorlar ihtiyaca göre alacağım yine ordan ben en temelleri hazırlayayım diye bakıyorum da
Ipeku Wonderanne haklisin canm ben baska sayfalarida denedm onlarda guzeldi instagramda gormustum sayfalari guzek geldiler 😊 havlu setlerini bende cok mwraj ettm ama bugun normal bulunduğum yerden aldm artk
Wonderanne Ipeku çok pahalı her şey ben birde gurbetciyim aşırıya kaçmak istemiyorum o yüzden uygun internet sitelerinden alıyorum yavaş yavaş napayım 🤗🤷
Wonderanne Ipeku nereleri takip ediyorsun instagramda ben bebegen bebemer sitilincom Sare kids en ucuz bebek market takip ediyorum en çok birde jammy baby
Ipeku Wonderanne bende bakayim onlara canim. Bende bebe limani minicitystore ve en ucuz bebek marketimden alisveris yaptim genelde canim