durununannesii Anneler az önce sağlık ocağından verdiler bu iki ilacı sadece tok karnına almamı söylediler başka bişey söylemediler. Gyno ferro ve troit ilacıda kullanıyorum decavit ve deviti ne zaman almalıyım siz nasıl tüketiyosunuz?
Sedley durununannesii ben devit i kahvaltıya başlamadan bir ekmeğe döküp yiyorum. Decavitide 1 saat sonra içiyorum
hilal-ali32 durununannesii decaviti sabah aç karnına atıyorum(doktor tavsiyesi) devitin kokusundan tiksindim pek verimli kullanamıyorum
Baharadakgul durununannesii canim bende troid ilaci kullaniyorum. Troid ilaci zaten ac karnina kullanıyoruz. Decaviti de kahvaltidan bi saat sonra kullanıyorum. Kan ilacimi ogleden sonra 2 gibi falan kullaniyorum. Vitamini de yatmadan once agzima damlatiyorum pıt pıt 😀😀
Ayminos durununannesii canim decaviti ben ilk gebeligimdede kullandim suanda kullaniyorum zaten onun icinde hersey var onu benim bildigim ve kullanma seklim normalde 12. Haftada baslatiyolar 12.haftaya kadar folikasit kullandiriyolar ama bu gebeligimde 4 haftada basladim kullanmaya yinede doktorunun karari
Eda06 Ben bu ilaçları içmeden ve içtikten bir saat sonra çay süt içmiyorum çünkü bunlar vitamin emilimini düşürüyo. Kahvaltıdan bir saat sonra falan alıyorum aldıktan sonrada bol su onun dışında başka bi şey bilmiyorum 🤗
Baharadakgul durununannesii canim bende troid ilaci kullaniyorum. Troid ilaci zaten ac karnina kullanıyoruz. Decaviti de kahvaltidan bi saat sonra kullanıyorum. Kan ilacimi ogleden sonra 2 gibi falan kullaniyorum. Vitamini de yatmadan once agzima damlatiyorum pıt pıt 😀😀
durununannesii Baharadakgul canım doktor troit ilacını tok almamı söyledi kahvaltıdan hemen sonra alıyorum gyno ferroyu kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum devit 3ü kahvaltıdan önce almayı düşünüyorum decaviti akşam yemeğinden sonra alıcam 😂 hiç bu kadar ilacı bi arada kullanmamıştım kafam karışıyo yahu 😂😂🤦🏻♀️
Nilll durununannesii benim dahiliye doktorum tiroid için kullandığım ilacı alırken başka ilaç kullanmamam gerektiğini söylemişti. O yüzden onu sabah aç karna içiyorum diğerlerini ise akşam iciyorum
durununannesii Nilll Allah alla çoğu kişi aç karnınana alıyo troit hapını ama benim doktorum tok al demişti ben mi yanlış anladım yoksa 😳
Zuhraa durununannesii 9 damla canım ben direk agzima damlatiyorum zaten boyle yag gibi de degil agir degil yani