AyEmGul Smskr0000 Teşekkür ederim öncelikle. ❤ Ben de bekleyecağim zaten. Bebeğim gayet iyi görünüyor.
zeyzey95 AyEmGul inşallah kalp atışı olur canım bende 6+5 de karından bebek vajinal de kalp atışı görülmüştü
AyEmGul Fulyaa29 Ben bir tek doktora gidiyorum işte. Evet, birden kürtaj dedi. Ben de şok oldum. Zaten ilk gebeliğim ve oturup ağladım.
Aynur__22 Merhaba 🤗 Ben 7+5im. Bu cuma gidicem hayirlisiyla, sizce 8.haftada gidin, InshAllah duyucaksiniz hic merak etmeyin 🙏🏽
Bussylcn Bende 6.haftamda doktora gittigimde kan atısım duyulmadı. Alttan muayene etti doktorum. Ben bilgisayardan kalp atışının titreşimini görebiliyorum daha küçük acele etme dedi. 2hafta sonra yine gel dedi ama bu sürecte gidip gitmeme konusunda kararsizim ama kalp sesini duymamis oldugum icinde hala huzursuz hissediyorum kendimi😔
AyEmGul Bussylcn bana titreşimden de bahsetmedi hiç. Doğrudan duymuyorum dedi. Sonra da cuma günü gel aç karnınla bakalım dedi. Olmazsa kürtaj dedi. 😔Ben de ağladım. Tabi şimdi daha iyiyim. Çünkü hemen duyulmayabiliyormuş onu öğrendim. ❤ Siz de içinizi ferah tutun. ❤ Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
AsliMaY Bussylcn merhaba. Bende 6+2 haftalıkKen gittim doktora dinletti kalp atışı var ama biraz düşük dedi. Bu sorun mu diye sordum kalbide durabilir normalde olabilir dedi.içim çok huzursuz sizin doktorunuz bunla ilgili bilgi verdimi hani yeni diyemi acaba böyle yoksa bi sorun mu var düşünmekten kafam agrıyo. Cuma günü farklı bir doktora gidicem doktorun tavrını begenemedim çok ilgisizdi beni rahatlatmak yerine gerdi baya.
bburcu AyEmGul içini ferah tut. Başka doktora da git mutlaka. 10.haftaya kadar bekliyorlar kalp atışı için senin doktor aceleci cıkmış 🙄
AyEmGul bburcu evet, öyle olmuş. Tabi benim de ilk gebeliğim ve sonuç olarak acemiyim. O da öyle deyince çok üzüldüm. 😔
Canantatli AyEmGul bence sen doktorunu acilen değiştir keşke alttan muaneye girmeseydin biraz daha beklerdin benim doktorum ne olursa olsun bakmadı alltann muane yapmadı 7. Haftada gittim kalp atışını duyamadım haftaya gel tekrar duyarız gelmesem bişey olur mu geç gelsem dedim geç duyarsın kalp atışını dedi şimdi 10. Haftadayım gitmedim bu hafta gidicem doktor dediğin biraz moral vermeli acilen değiştir hemde hakkımızda hayırlısı ❤️
AyEmGul Canantatli çok teşekkür ederim öncelikle sizden de. Evet, değiştiriyorum. Öbür hafta için başka bir doktordan randevu aldım. Üstten göremedi. O yüzden de alttan baktı ve ordan göründü bebek. İnşallah çok amin 🤲. Evet, çok haklısınız.
cansel30 AyEmGul bende 6+2 de gittiğimde kalp atışı duyulmadı 8+2 de gittiğimde duyuldu panik yapma olabilir ultrasonda pıt pıt attığı görüldü mü