H-123 Tabikide hayirlisi ve sağlıklı olmasindan baska onemli bir konu yoktur ama merak işte sizler de ilk cinsiyeti ne zaman ogrendiniz en erken öğrenen kaçıncı haftasindaydi ?🤗👶👶👶
CananAkdag H-123 Ben 20. Haftamda detaylı ultrasonda öğrendim anca çünkü benim minnoşum yüz üstü yatıyordu hep
nihaltatliii 13 haftalıkken doktorum %50 nin üstünde erkek demişti, 17 haftalikken kontrole gittik, %100 erkek dedi 🤩
H-123 nihaltatliii masAllah bende 11 haftaligim 2 gun sonra kontrole gidicem belli olurmu diye merak ettim acikcasi
H-123 Hayat5anne bende 11 haftaligim 2 gun sonra gidicem kontrole ikili test yaparlarmi yani belli olurmu acaba☺🤲😍
H-123 htc34sdkl suan kacinci haftandasin ben 11 haftaligim kontrole gidicem bakalim bisey dicekmi doktor
Hayat5anne H-123 ikili testte kemik yapısından da tahmin ediyorlar hatta doktora ısrarla sordum emin misiniz diye 😅 şaşırdı. Yine de alışveriş için çok erken değişme ihtimali de olabilir
Almiraedaa H-123 Hayırlısı olsun canm 17 18 19 doğru daha da netleşiyor 😍 sağlıklı sıhhatli olsun inşallah 🤲🏻
H-123 Hayat5anne acele atme ozaman 👶❣☺ ikili test yaptiricam bu hafta sonuclar hemen cikarmi? insAllah beni bidaha hastanaye cagirmazlar ikili testler de ne gibi sonuclar cikiyor tam bilmiyorum canm