Elpisphanto Kızlar ben uzun yıllardır yumurta yemiyorum yiyemiyorum hamileliğimi öğrendikten sonra yemeye çalıştım birkaç kere yedim ama yok yapamıyorum sizce yumurta yiyememek çok sorun olur mu her gün yiyin falan diyorlar🤮😔😔😔😔😔😔😔
27ozge27 Elpisphanto off yumurta büyük sorun kokusu vs beni de alt üst ediyo artık 8+2 günlüğüm bir haftadır midemi bulandırıyor yumurta 🤦🏻♀️ Diğer kalsiyum içeren gıdalarla dengele canım. Bide beni haşlama yumurta öldürüyo arada tavada peynirli yumurta yapıyorum öyle yiyorum hızlıca🤦🏻♀️
Deletedmom115 Elpisphanto canım protein deposu ama eğer yiyemiyorsan zorlama kendini, protein alabileceğin bir sürü yol var, tavuk göğsü, süt, peynir
Elpisphanto 27ozge27 bende çiğnemeden yutmaya çalışıyorum haftada 1 gün o da çok az 😟 her gün her şeyden yemeye çalışıyorum ama yumurta beni çok ürkütüyor 😂
Elpisphanto Deletedmom115 kesinlikle her gün protein ve kalsiyum alımıma dikkat ediyorum 🦋 yumurta içime dert olmuştu ancak tek olmadığımı bilmek beni mutlu etti 🧡
MeryemS Elpisphanto Benimde midemi bulandırıyordu ama omlet çeşitleri yapmaya başladım çok güzel oluyor tavsiye ederim 🥰 mantarlı omlet yada çok az maydanozlu omlet vs. İlla da hergün yemiyordum. Diğer süt ürünlerinden faydalanıyordum
1Anne_ Elpisphanto yok cnm niye sorun olsun yesen vitamin olur yetmezsen başka yiyeceklerden alır vitaminini bende fazla yiyemem
CananAkdag Elpisphanto valla bende yumurta yiyemiyorum yıllardır öyle haşlayıp kırıp midem bulanıyor onunnyerine bol bol süt peynir yoğurt falan yiyorum
RabiaMG Elpisphanto bende yiyemiyorum ilk ogrendigimde doktoruma soyledim bildircin yumurtasi yesem olur mu dedim olur dedi. Minik oldugu icin haslayip ekmege bol salca alip bir yudumda atiyorum 😊
RabiaMG Elpisphanto krep yda yumurtali ekmekde yiyorm ama bildircin deneyebilirsiniz bende bir yudumda bol salcali ekmekle yiyorum 😊