Nurtentahadikilikaya Canım çok geçmiş olsun benimde başimdan gecti kötü bi durum pskolojikmen şuan bende yeni hamileyim ve bende tedirginim ya bişey olursa diye ama cıkmadık candan ümit kesilmez şu mübarek gün inşallah bisey olmaz
Snszasla Nurtentahadikilikaya inşallah canım ben de iyi düşünmeye çalışıyorum ne kadar iyi düşünemesemde bizden gidiyormuş gibi geliyor 😞inşallah bu kanamaya rağmen sağlıkla tutunur ve bizimle kalır sağlıkla ilerler şu mübarek günde rabbim hayırlı olanı nasip etsin 😞🤲🏻
Snszasla meliccccc inşallah inşallah 😞🤲🏻Tekrar üzülmek istemiyorum inşallah dedigin gibi olur canım seninde kanaman durur benimde inşallah hamileyim diye okadar seviniyorduk ki şu an hersey bitmiş gibi geliyor ama dediğin gibi onlar bizden daha güçlü inşallah sağlıklı şekilde tutunuyordur 😔tek duam o şu an geç sancı hem kanama inşallah iyidir inşallah 🤲🏻
Busralacin Snszasla cok sacma ya bu nasil bsey belki daha kötüsü olablir belki sana zarar vereblicek bsey olablirdi boyle sorumsuzluk olmaz neden bi doktor koymamislar oraya allah allah
Snszasla Busralacin okadar sinirlendim ki şikayet ettik zaten okadar aramaya rağmen gelmedi azıcık insanlık etseydi gelseydi ve evimin yanında ki Sparta kalıyor evimle hastahane arası araba ile 3 dk bile degil ama gelmedi 😞en asından baksaydı kalp ayısı var deseydi ben bu kadar ağlamaz yıpratmazdım kendimi sabırla beklerdim ama su an hiç bir bilgim yok eşim askeri personel merkeze gidemiyorum izin gerek virüsten dolayı böyle nasıl vurdumduymaz davrandı bilmiyorum 😞en azından yatırsaydı hastahaneye kontrol altında tutsaydı of of bunda rabbimin bize bi imtihanı demekki 😞😢elimden birsey gelmiyor 😭
Busralacin Snszasla allaha havale et terbiyesiz senin yerine kızı gelini de olablir yaptığı cok.karaktersizcr bsey . En azından igne vurulurdun ederdin saglikliysa eger bisekilde bsey olurdu ama sen yinede dua et canım ağlama üzülme daha kaybetmiş değilsin . Sağlıklıysa zaten bsey olmaz fua et allah yardimcin olsun
Snszasla Busralacin teşekkür ederim rabbime kaldı hersey haktan hayırlısı elimden başka birsey gelmiyor beklemekten başka 😞rabbim korusun bizimle kalsın inşallah 🤲🏻
Razz7020 Snszasla merkeze gitmeyi deneyin belki izin gerekmez hamilesin sonuçta. İçin rahat eder hem de müdahale edilmiş olur. Ama içini ferah tut stres etme benimkini görseydin sen adet gibi kanasa dersin parça da düştü onlar içindeki kanamanın pıhtı şekilde atılması oluyormuş. Bunlar iyi ihtimaller tabi inş seninki de böyledir bebiş iyidir. Ama bi deneyin derim merkeze gitmeyi çevirmede kanama olduğunu söylersiniz izin verebilirler belki ya da biri sorsun ne biliyim sen ona göre çık bilemedim.
Snszasla Razz7020 denedik ama olmuyor canım gidemedik malesef yarın ultrasonda görürsek eşimi sabahtan izni halledecek ve gideceğiz of cok üzgünüm 😞bi dursa herseyin yolunda olduğunu bi bilsem elimden birsey de gelmiyor çaresizlik cok kötü birsey beklememden başka çarem yok rabbim korusun 😞tek duam o allahım yardım etsin bu mübarek gecenin hürmetine 🤲🏻
Cakilbambam Snszasla Hiç korkma arkadaşım bu anlattığın geçen hafta bende de oldu, bir iğne verdi bir de alttan fitil, bebek tutunurken olabilir böyle şeyler
Snszasla Cakilbambam inşallah dediğiniz gibidir ama adet kanaması gibi kanamam oluyor normal mi bu 😔 kırmızı şekilde geliyor
Cakilbambam Snszasla O kadar değildi benim, önce kahve leke, sonra adet kanı gibi 7-8 damla geldi. Hemen gittik dr a, bebek tutunmaya çalışırken bir damara denk gelmiş rahimde dedi. Allah yardımcınız olsun bu mübarek günde, inşallah bebek iyidir 🙏🏻
Btl_89 Snszasla canım seni üzmek asla istemem ama benimde ilk bebeğimde öyle olmultu kalbi durmuştu ve düşük yaptım ilk az az geldi sonra siyah parçalar sonra yopun kanama rabbim sana bağışlasın ama düşük olursa da üzülme bunu demek boş biliyorum ben 3 ay toplayamadım kendimi ama şu an hamileyim sağlıklısın demekki bebeğin olabiliyor üzülme ama hemen acil kadın Doğuma git nolur belki durdururlar düşüğü
Snszasla Cakilbambam benimki malesef ki yoğun geliyor 😞hayırlısı diyorum sadece inşallah iyidir ve geçer yarın sabaha kadar umarım durur ve yarın duyarız sağlıklı olduğunu 🤲🏻
Snszasla Busralacin evet devam ediyor azıcık dursa 😞bi umut diyeceğim ama adet olmuşum gibi kanama devam ediyor
BusraDevlet83 Snszasla Eğer tutunmuyorsa bile sağlıksız embriyo oldugu icindir ve Allah’ın bir bildiği vardır dersiniz. Normal yoldan gebe kalabilmeniz bile cok güzel birsey.