Busra221 Kızlar hayırlı kandiller. Şimdi ayrıntılı ultorsandan cıktım doktorum 17nci haftada erkek dedi hatta cinsel organ resmi verdi . Ama ayrıntlı ultorsanda doktorum kesin kız dedi varmı benım gibi cinsiyet değişikliği yaşayan
akovalardan Busra221 hadi ya bende öğrendim 12. Ve 17. Haftalarda aynıydı bakalım detaylıyi bekliyorum o yüzden dillendirmedim.siz detaylıyi kaçıncı haftada yaptırdınız
GulcanYvz Busra221 bana 16 da yüzde 80 kız denildi gidip bembiş bişeyler aldım ayrıntılıda değişirse aldıklarım elimde kalır herhalde 😁canım sağlıklı olsunlarda hiç sorun değil ama alışıyor insan farklı bişey öğrenince bi garip oluyor sanırım
Mervekkc Çok canım öyle olan kordonla karışabiliyor bazen cihazın yeni olması ve doktora bağlı kesinlik bende 17de baktirdim erkek ddi ayrintiliyi bekliyorum
Busra221 Mervekkc ya evet kafam karıştı erkekten kıza dönmesi ayrıntıldan sonra değişmez diye umut ediyorum
Busra221 akovalardan evet canım ya kafalar karıştı ayrıntılıdan sonra değişmez diye ümit ediyorum erkekti kız oldu 🥴 21+3 te girmiş oldum bugün
Busra221 GulcanYvz ay kesinlike kötü oldum duygu karmaşası yaşıyosun kesinlike sağlık lı olsunlarda önemli değil ama insan kesinlikle kendi alıştırıyo bende almıştım erkek giysileri