Susamvemom 7 ay önce 24 haftalık erken doğum yaptım 6 aylık bebeğim 45 dk yaşadı ve solum yetmezliğinden öldü. (Eğer bebeğimi kaybetmem ile gözüme bir çatal saplayıp çıkarmam arasında tercih yapmam istenseydi,”çatal nerde” diye sorardım..)yılladır PKO hastasıydım adetlerim çok düzensizdi, bana doktorlar tedavisiz anne olamayacağımı söylemişlerdi, ama kaybettiğim bebeğimi tedavisiz hamile kalmıştım . İnanıyorum ki herşe y allahtan,neyseki aradan zaman geçti bazen kafayı yemek üzere geldiğim zamanlar oldu üzüntüden hiç birşey düşünemez hale geldim🤕🤕geçen ay devlet hastanesinde herhangi bir kadın doğum uzmanına gittim herşeyi anlattım anne olmak istiyorum ama pko hastasıyım ilk hamileliğim tedavisiz oldu dedim ve tedavi olmak istiyorum demem le doktorum bana LETU diye yumurta uyarıcı bi ilaç verdi ilk ayda etki etmeyebilir bi süre kullanmalısın dedi. Ama ben bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ilaç mı etki etti bilmiyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip anne olmayı çok istiyorum şu mübarek günde isteyen herkese rabbim nasip etsin, sizde içinizi rahat tutun üzülmekle inanın ele birşey geçmiyor. Dua edin hayırlısını isteyin 🙏🙏🙏