Asyazynp Kızlar 18+4 gebeyim. Detaylı ultrason için şimdiden randevu alayım diyorum. Bildiğiniz güzel ve uygun yerler var mı? Bi kaç yere sordum çok pahalı fiyat verdiler.
2104 Asyazynp Ben kurtköy emsey hastanesine gidiyorum. Orada detaylı ultrason çekimi yaptırmıştım. Perinatolog oya pekin tarafından yapıldı. Muhteşem ilgili güler yüzlü herşeyi en ince detayına kadar bakıp anlatan birisiydi çok memnun kalmıştım. Ücreti sigorta veya sigortasız 500 tl perinatologlar genelde bu fiyatta ve araştırmama en uygun burayı buldum.
FERAH45 Bende çektirmedim daha canim ama kaynarcada cihan tip merkezi var orası 300 tl ye cekiyor bende orda çektireceğim bakıp randevu alabilirsin
Deleted5544 pendikte halil mesuta yaptırdım ben. 390 tl. kendi kliniği var, su sıralar hastanedense kliniğe gitmek daha mantıklı aslında
Hifafethi60 Bende zeki bey diye birine gitmiştim çift havuzlarda kızlar çok iyi ilgili biriydi ve gerçekten herşeyi tam ayrıntısıyla anlattı 480 di snırım 400 lerde birşeydi tam net hatırlamıyprum ama memnun kaldım kornumdaki bir damarın olmadgı buldu mesala
2104 Asyazynp 35 haftalığım 24. Haftamda gitmiştim anca sıra bulmuştum. İndirim isteyin biraz yapıyolar ama ben gittiğimde 500 tl yeni yıl zammı gelmiş olabilir. Birde perinatolog haftada 1 kere hastanede oluyor cok önceden randevu oluşturun cok yoğun çünkü ben 24 haftadaydım anca sıra bulmuştum.