Liyam Arkadaşlar merhaba 14aylık bir kızım var ve 8haftalık hamileyim ilk doğumum sezeryandı iki doğumum arasında 22ay olcak benim gibi aynı durumu yaşayan anneler var mı tecrübelerinizi paylaşırmısınız 🙏🏼 Bir sıkıntı yaşadınız mı
Deletedmom124 Liyam benim de az kaldı 22 aylık olacak oğlum bakalim nasıl bir süreç bekliuor beni merak ediyorum 6 haftam kaldı doğuma bakalım bir şekilde olacak inşallah
Aheahe Liyam ay bende merak ediyorum oglumla aralarin da 20 ay olucak insAllah ve sezeryanliydim berbatti bundada sonrun olucakminacaba yinr ayni yerden mi dikilicrk kafamda deli sorular
Dilara8228 Liyam oğlum 10 aylıkken hamile kalmıştım. Hicbir zorluk yaşamadım ilkine göre 2. Çok kolaydı herkes diyordu bebek olmazsa sezeryan olduğuna inanmiycaz 😂
nurcakir58 Liyam ilk doğumun Ramazan’da ydi 10 ay gecdi yani 7 ay geçtikten sonra tekrar hamileyim senin baya olmuş benin okadar bile olmadi
Liyam Deletedmom124 nerdeyse aynıyız bebeklerimizin yaş aralıgı falan ☺️ Peki sizinde ilk doğumunuz sezeryanmıydı
Liyam Arkadaşlar peki hamileliğin ilerleyen zamanlarında dikişlerinizde sorun oldu mu ağrıma açılma gibi
Deletedmom124 Liyam canım neyki bu açılma falan olsun doguracagim diyorum sana artık hiç ağrım sızım da olmadı benim herkes ağrıyor diyordu ama ben çok rahat geciriyorum açıkçası
Liyam Çok soru sordum ama emzirmeyi kestiniz mi nezaman kestiniz ben hala emziriyorum kızımı doktora da gidemiyorum malum olaylardan
Liyam nurcakir58 evet sizin daha erken olmuş ama bende endişeliyim kafamda sorular en başta emzirme çok kafama takılıyor siz nekadar süre emzirmeye devam ettiniz